GZT Giresunspor Kulübü Asbaskani Olgun Açiklamasi 'Ligde Yeni Bir Sayfa Açmak Istiyoruz'

Süper Lig ekiplerinden GZT Giresunspor'da, kulüp asbaskani Zafer Olgun, üçüncü haftada oynayacaklari Trabzonspor karsilasmasini kazanarak ligde yeni bir sayfa açmak istediklerini belirtti.

Olgun, yaptigi yazili açiklamada, ligde ilk iki haftada aldiklari maglubiyetlerle sezona istedikleri gibi bir baslangiç yapamadiklarini bildirdi.

Yeni kurulan bir ekip olmanin dezavantajlarini yasadiklarini aktaran Olgun, "Aramiza yeni katilan arkadaslarimiz var. Henüz uyum sürecini atlatabilmis degiliz. Zamana ihtiyacimiz var." ifadesini kullandi.

Olgun, 29 Agustos Pazar günü Trabzonspor'u agirlayacaklarini hatirlatarak, hedeflerinin sahadan galibiyetle ayrilmak olduguna vurgu yapti.

Olgun, zorlu rakipleri önünde kazanarak ligde çikisa geçeceklerine inandiklarini ifade ederek, sunlari kaydetti:

"Uyum süreci asildiktan sonra gerçek Giresunspor basarili sonuçlar alacak. Bu lige renk katacak, dikkat çekecek bir ekip olacak. Insallah kisa sürede toparlanacagiz. Bunun için de takimimiz teknik heyetimiz önderliginde var gücüyle çalismalarini sürdürüyor. Ligin üçüncü haftasinda sahamizda Trabzonspor'u agirlayacagiz. Trabzonspor karsilasmasini kazanarak ligde yeni bir sayfa açmak istiyoruz."

Kaynak: AA