Gaziantep-Besiktas Maçinin Ardindan

Gaziantep Teknik Direktörü Erol Bulut: 'Iki net pozisyon var. Onlardan birini degerlendirmis olsaydik, bugün buradan 3 puanla ayrilmis olacaktik'

Süper Lig'in ikinci haftasinda Besiktas ile 0-0 berabere kalan Gaziantep'in teknik direktörü Erol Bulut, iki net pozisyonlarinin oldugunu ve bunlari degerlendiremediklerini söyledi.

Bulut, maçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda, maçta fenalasan Fabrice N'Sakala'nin hastaneye kaldirildigini hatirlatarak, geçmis olsun dileklerini iletti.

Iyi bir maç oldugunu ifade eden Bulut, sunlari kaydetti:

"Maça iki taraf da tempolu basladi. Besiktas her ne kadar topa hakim olsa da bizim de yakaladigimiz pozisyonlar oldu. Onlari istedigimiz gibi degerlendiremedik. Ikinci yarida biraz daha baskili oynamaya çalistik. Kaptigimiz toplari biraz daha degerlendirmek istedik. Nitekim maçin sonuna dogru yakaladigimiz iki net pozisyon var. Onlardan birini degerlendirmis olsaydik, bugün buradan 3 puanla ayrilmis olacaktik. Ama yine de oynadigimiz oyundan dolayi oyuncularimi tebrik ediyorum, iyi mücadele ettiler. Bizim düsüncemizi, biraz daha istedigim futbolu sahaya yansitmaya çalistilar. Tabii bu yeterli mi, yeterli degil. Daha iyi bir Gaziantep izlettirmek istiyoruz. Insallah önümüzdeki maçlarda gelecek 2-3 arkadasimizla birlikte daha iyi bir seviyeye çekecegiz."

Kaynak: AA