Erol Bulut Açiklamasi 'Bizim Için Iyi Bir Maç Oldu'

Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Erol Bulut, sahalarinda 0-0 berabere kaldiklari Besiktas maçinin ardindan yaptigi açiklamada, "Maç içerisinde N’Sakala’nin yasadigi durum bizi de çok korkuttu. Maça gelince de bizim için iyi maç oldu diyebiliriz" dedi.

Gaziantep Futbol Kulübü, Süper Lig’in 2. haftasinda sahasinda Besiktas’i konuk etti. Ikinci yarisi büyük heyecana sahne olan zorlu karsilasma 0-0’lik beraberlikle sona erdi. Maçin ardindan degerlendirmelerde bulunan Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Erol Bulut, maçin son bölümünde galibiyeti kaçirdiklarini vurguladi. Erol Bulut, N’Sakala’nin rahatsizliginin kendilerini de çok üzdügünü ve endiselendirdigini aktardi.

"N’Sakala bizi korkuttu"

Maçin sonu düzenlenen basin toplantisinda açiklamalarda bulunan Gaziantep FK Teknik Direktörü Erol Bulut, "Öncelikle Besiktas takimina ve N’Sakala’ya geçmis olsun diyorum. Bizi çok korkuttu. Su an iyi oldugu bilgisini aldik. Çok geçmis olsun" seklinde konustu.



"Bizim için iyi bir maç oldu"

Maçla ilgili de açiklamalarda bulunan Erol Bulut, "Maça gelince de bizim için iyi bir maç oldu diyebiliriz. Maça iki taraf da tempolu basladi.

Besiktas her ne kadar topa daha fazla hakim olsa da bizim de yakaladigimiz pozisyonlar oldu. Onlari istedigimiz gibi degerlendiremedik. Ikinci yari biz daha etkili olduk. Kaptigimiz toplari iyi kullanmaya çalistik ve maçin sonlarinda önemli iki pozisyon yakaladik. Onlardan birini degerlendirebilseydik maçi kazanabilirdik. Oynadigimiz futbol için oyuncularimi tebrik ediyorum. Oyuncularim istedigimi futbolu sahaya iyi yansitmaya çalistilar. Biz daha iyi bir Gaziantep izletmek istiyoruz. Insallah bir kaç takviye ile daha iyi seviyelere gelecegiz" ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA