Denizli Açiklamasi 'Zorlu Deplasmandan 3 Puanla Dönmek Gurur Verici'

Altay Teknik Direktörü Mustafa Denizli, “Alanya gibi zorlu deplasmandan 3 puanla dönmek bizim adimiza, camiamiz adina gurur verici” dedi.

Süper Lig’in 2. Altay, deplasmanda karsilastigi Alanyaspor’u 4-1 maglup etti. Maçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda konusan Denizli, ligdeki ilk deplasman maçini güçlü ve son dönemlerin dikkat çeken bir ekibi ile yaptiklarini söyledi.



Kazanacaklari bir deplasman maçina geldiklerini dile getiren Mustafa Denizli, “Iyi bir çizgi yakaladik. Oyunun ilk yarisinda rakipte Efecan Karaca’nin pozisyonu kirmizi kartla neticelenince daha da rahat olduk ama bizim, rakibimizin 10 kisi kalmasiyla kendi içimizde yasadigimiz oyun anlayisi degismez. Tabii ki güzel galibiyet oldu. Maç içinde önemli olan final paslarini çok iyi kullanamadi. Hatta çikislarda çok pas hatasi oldu. Hatalar yapacagiz. 2 maçtir ciddi pozisyonlar ürettik. Bunu daha da gelistirip hatalarimizi biraz daha azaltmak istiyoruz. Böylece futbolseverler iyi bir Altay izleyecekler. Sonuç ne olursa olsun, bizim amacimiz futbolu güzellestirmek" diye konustu.

Kadrosunu basarili buldugunu ifade eden Denizli, “Bu kadroda çok ciddi yeni transferler var. Onlarin uyum sürecini kisalttik. Onlar da saha içinde bunu gösteriyorlar. Böyle zorlu deplasmanda 3 puanla dönmek bizim adimiza, camiamiz adina gurur verici" dedi.

Kaynak: İHA