Atan Açiklamasi '9 Kisi Kalinca Umut Kalmadi'

Alanyaspor Teknik Direktörü Çagdas Atan, 9 kisi kaldiktan sonra umutlarinin kayboldugunu ve maçi kaybettiklerini söyledi.

Süper Lig’in 2. haftasinda Alanyaspor, sahasinda karsilastigi Altay’a 4-1 maglup oldu. Maçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda konusan Alanyaspor Teknik Direktörü Çagdas Atan, maça iyi bir baslangiç yapmalarina ragmen, kirmizi karttan sonra her seyin degistigini söyledi.



Golü yedikleri dakikaya kadar iyi bir oyun oynadiklarini dile getiren Atan, "Bu süreçte 2 tane gol pozisyonumuz vardi. Maç bize farkli sinyaller veriyordu ama kirmizi karttan sonra yeni bir takim olmamiz, saha içinde bir kisi eksik kalmamiz bizi gerçekten hirpaladi. Onun üzerine 0-0’lik skoru uzun devam edebilseydik 10 kisiyle sahadan iyi bir sonuçla ayrilabilecegimizi düsünüyorduk. Ancak iki tane duran top golü bütün planlarimizi bozdu. Ikinci yariya hamle ile basladik. Bence olumlu tepki verdi oyuncular ama 49’uncu dakikada çikarken kaptirdigimiz bir top bizi 3-0’i geriye götürdü. 3-1’den sonra yine bir iki tane pozisyonumuz vardi. 10 kisi devam ederken hala umutluyduk. Ama 9 kisi kaldiktan sonra iyice umutlarimiz kayboldu ve maçi kaybettik" diye konustu.

Kaynak: İHA