Altinordu-Tuzlaspor Maçinin Ardindan

Altinordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroglu: 'Devre arasina 21 girseydik daha avantajli olabilirdi' Tuzlaspor Teknik Direktörü Ugur Tütüneker: 'Boluspor maçindan sonra 2 hafta ara var. Ondan sonra daha iyi bir konuma geliriz'

TFF 1. Lig'de Tuzlaspor'a 3-1 yenilen Altinordu'nun teknik direktörü Hüseyin Eroglu, "Devre arasina 2-1 girseydik daha avantajli olabilirdi." dedi.

Eroglu, maçtan sonra düzenlenen basin toplantisinda, ligin ikinci haftasi rakiplerinin fiziksel anlamda kuvvetli oldugunu söyledi.

Ilk yarida rüzgara karsi oynadiklarini ve rakiplerinin bunun avantajiyla ilk devreyi 3-1 önde tamamladigini belirten Eroglu, sunlari ifade etti:

"Ikinci yarida skoru çevirmeye çalissak da yanasamadik. Devre arasina 2-1 girseydik daha avantajli olabilirdi. Fiziksel olarak yiprandik ama bu mazeret degil. Kazanarak ilerlemek futbolumuzu olumlu yönde etkileyecekti ama maglup olduk. Oyunun geneline baktigimizda, pes etmeyen bir görüntü sergiledik. Ikinci yarida baskili bir oyun vardi ama pozisyonlari sonuçlandiramadik. Müsabakaya 8 akademi patentli oyuncumuzla basladik. Üzgünüz ama oyuncularimi ortaya koydugu futboldan ve pes etmemelerinden dolayi tebrik ettim."

- "Çok pozisyon ürettik"

Tuzlaspor Teknik Direktörü Ugur Tütüneker de maçi hak ettiklerini, geçen haftaki oyunu sergileyememelerine ragmen çok pozisyon ürettiklerini söyledi.

Altinordu'nun genç isimlerden kurulu kosan bir takim oldugunu dile getiren Tütüneker, "Altinordu'yu da tebrik ediyorum. Bu gençlerle bu performanslarindan dolayi takdir etmek lazim. Biz sezona çok geç girdik. Zamana ihtiyacimiz var taslarin yerine oturmasi için. Boluspor maçindan sonra 2 hafta ara var. Ondan sonra daha iyi bir konuma geliriz." dedi.

Kaynak: AA