Alanyaspor-Altay Maçinin Ardindan

Altay Teknik Direktörü Mustafa Denizli: 'Böyle zorlu deplasmanda 3 puanla dönmek bizim adimiza, camiamiz adina gurur verici'.

Süper Lig'in 2. haftasinda Aytemiz Alanyaspor'u 4-1 maglup eden Altay'in teknik direktörü Mustafa Denizli, zorlu Alanya deplasmanindan 3 puanla dönmenin kendileri için gurur ve mutluluk verici oldugunu söyledi.

Denizli, maçtan sonra düzenlenen basin toplantisinda, ilk deplasman maçini ligin güçlü ve son yillarin dikkati çeken ekiplerinden Alanyaspor ile yaptiklarini belirtti.

Kazanabilecekleri bir deplasman maçina geldiklerini ifade eden Denizli, "Iyi bir çizgi yakaladik. Oyunun ilk yarisinda Efecan Karaca'nin pozisyonu kirmizi kartla neticelenince daha da rahat olduk ama bizim, rakibimizin 10 kisi kalmasiyla kendi içimizde yasadigimiz oyun anlayisi degismez. Tabii ki güzel galibiyet oldu." dedi.

Denizli, maç içinde önemli olan final paslarini çok iyi kullanamadiklarini dile getirerek, "Hatta çikista çok pas hatasi oldu. Hatalar yapacagiz. 2 maçtir ciddi pozisyonlar ürettik. Bunu daha da gelistirip hatalarimizi biraz daha azaltmak istiyoruz. Böylece futbolseverler iyi bir Altay izleyecekler. Sonuç ne olursa olsun, bizim amacimiz futbolu güzellestirmek." diye konustu.

Mustafa Denizli, bu kadronun bunu yavas yavas basaracagini düsündügünü belirterek sunlari kaydetti:

"Bu kadroda çok ciddi yeni transferler var. Onlarin uyum sürecini kisalttik. Onlar da saha içinde bunu gösteriyorlar. Böyle zorlu deplasmanda 3 puanla dönmek bizim adimiza, camiamiz adina gurur verici."

Kaynak: AA