Adanaspor-Gençlerbirligi Maçinin Ardindan

Adanaspor Teknik Direktörü Yilmaz Akbasli: 'Eksiklerimizi giderdigimizde önümüzdeki haftalarda daha verimli bir takim oluruz. Insallah 3 puani önümüzdeki hafta aliriz' Gençlerbirligi Teknik Direktörü Metin Diyadin: 'Iki takim adina pozisyon yönünden kisir bir maç oldu. Maçin hakki beraberlikti'

TFF 1. Lig'in 2. haftasinda Gençlerbirligi ile golsüz berabere kalan Adanaspor'da teknik direktör Yilmaz Akbasli, "Eksiklerimizi giderdigimizde önümüzdeki haftalarda daha verimli bir takim oluruz. Insallah 3 puani önümüzdeki hafta aliriz." dedi.

Akbasli, maçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda, oynadiklari oyundan kalite bakimindan memnun olduklarini ancak skor olarak memnun olmadiklarini söyledi.

Gol pozisyonlarini degerlendiremediklerini belirten Akbasli, sunlari ifade etti:

"Iki haftadir net pozisyonlar yakaliyoruz ama bunlari gol yapamadik. Bu da futbolcularimizin tecrübesiz olmasi nedeniyle. Tabii karsimizda Süper Lig tecrübesi olan bir takim vardi. Bu takimin oturmus bir kadrosu var. Biz tempolu, kale önünde üretken olursak ilerleyen haftalarda daha net pozisyonlar yakalar, golleri atariz. Oyuncularimizin bazilarinin antrenman eksikleri var. Eksiklerimizi giderdigimizde önümüzdeki haftalarda daha verimli bir takim oluruz. Insallah 3 puani önümüzdeki hafta aliriz."

- "Oyuncularimiz oldukça iyi mücadele etti"

Gençlerbirligi Teknik Direktörü Metin Diyadin de geçen sezon ligden düstükten sonra takimdan birçok oyuncuyla yollarini ayirdiklarini animsatti.

Bir aylik zaman diliminde kadro olusturmaya çalistiklarini dile getiren Diyadin, sunlari kaydetti:

"Hala bu süreç devam ediyor, etmelidir de. Ilk 5-6 haftalik periyot bizim için kolay degil. Bugün oyuncularimiz oldukça iyi mücadele etti. Oyun formati da iyiydi. Tek sikintimiz skor üretme. Tabii gol bulamadiginiz zaman da 3 puan almaniz mümkün degil. Adanaspor, belirli bir oyun formati olan ve ne yaptigini bilen bir takim görüntüsündeydi ve istekliydiler. Bugün biz baski firsatini onlara vermedik. Ikinci yarinin bazi bölümlerinde de çok net olmasa da gol bulma sansimiz vardi. Iki takim adina pozisyon yönünden kisir bir maç oldu. Maçin hakki beraberlikti."

???????

Kaynak: AA