Yilport Samsunspor - Balikesirspor Maçinin Ardindan

Yilport Samsunspor Teknik Direktörü Mehmet Altiparmak: 'Bir takimin saha içinde yapabilecegi her seyi yaptik' Balikesirspor Teknik Direktörü Yusuf Simsek: 'Bir an önce transferler yapip dinç ve dinamik bir sekilde yolumuza devam edecegiz'.

Türkiye Futbol Federasyonu ???????(TFF) 1. Lig'in 2. haftasinda konuk ettigi sahasinda Balikesirspor'u 3-1 yenen Yilport Samsunspor'un teknik direktörü Mehmet Altiparmak, "Bir takimin saha içinde yapabilecegi her seyi yaptik" dedi.

Altiparmak, maçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda, ligin ilk maçlarinin çok zor oldugunu ve kosan bir rakibe karsi bu sekilde oynamaktan mutluluk duydugunu söyledi.

Geldigi günden itibaren yeni bir oyun sistemi ve oyun düzeni üzerinde çalistiklarini vurgulayan Altiparmak sunlari kaydetti:

"Bugün nispeten özellikle maçin basinda bunu muhtesem yaptik diyebilirim. Bir takimin saha içinde yapabilecegi her seyi yaptik. 2. yari buldugumuz golden sonraki pozisyonlarimiz, oyuncularin istegi arzusu bizi çok mutlu etti. Tüm oyunculari ve gelen taraftarlari kutluyorum. Taraftarlar oyunun her aninda bizimle birlikte yasadilar. Bizim gibi taraftarimiz da çok özlemis taraftarli futbolu. Istedigimiz 3 puan vardi ve o 3 puani aldik. Artik bu maçi unutup Kocaelispor maçi hazirliklarina baslayacagiz. Buradan herkesi tebrik ediyorum."

- Simsek: "Samsunspor teknik ekibini ve taraftari kutluyorum"

Balikesirspor Teknik Direktörü Yusuf Simsek, rakibin zorlu oldugunu ve sahada seyirci avantajini çok iyi kullanacagini bilerek maça çiktiklarini kaydetti.

19 transfer yapmis bir takima karsi hiç transfer yapmamis bir takimla sahaya çiktiklarini anlatan Simsek, "Oyuncularima ilk 20 dakika gol yemezsek hizli oyunlarini tutabilecegimizi söylemistim. Kendi hatamizdan 2 gol yedik. 2. yari beraberligi yakalayabilecegimiz pozisyonlarimiz oldu fakat degerlendiremedik. Samsunspor teknik ekibini ve taraftari kutluyorum. Bundan sonraki maçlar da zor olacak. Zor bir lig bizi bekliyor. Biz de bir an önce transferler yapip dinç ve dinamik bir sekilde yolumuza devam edecegiz." ifadelerine yer verdi.

Kaynak: AA