Trabzon Büyüksehir Belediye Baskani Zorluoglu, Milli Karateci Çolak'i Kutladi

Trabzon Büyüksehir Belediye Baskani Murat Zorluoglu, Finlandiya'da organize edilen 48. Avrupa Ümit, Genç ve 21 Yas Alti Avrupa Karate Sampiyonasi'nda, 21 yas alti katada altin madalya kazanan Keyda Nur Çolak'i tebrik etti.

Zorluoglu, yaptigi yazili açiklamada, Trabzon Büyüksehir Belediyespor Kulübü sporcusu Çolak'in Avrupa Sampiyonu olmasindan büyük memnuniyet duydugunu belirterek, yürekten kutladi.

Trabzon'da sporun gelismesi için özel gayret gösterdiklerine dikkati çeken Zorluoglu, sunlari kaydetti:

"Göreve geldigimizde ilk olarak Büyüksehir Belediyespor bünyesinde var olan spor dallarini destekledik. Hentbol takimimiz Süper Lig'e çikti. Bireysel sporcularimiza da çok önem veriyoruz. Trabzon'da yetisen, basarili olan ya da olmasi yüksek potansiyele sahip sporcularimizi kendi bünyemizde barindirmak için yogun gayret içerisindeyiz. Sporcumuz Keyda Nur kizimizin da karatede büyük bir basari elde ederek Avrupa Sampiyonu olmasi bizleri gururlandirdi. Sporcumuzu ve degerli hocamiz Hasan Kiliç'i özverili çalismalarindan ve basarilarindan dolayi yürekten tebrik ediyorum. Kendi degerlerimize sahip çikmaya ve onlara kol kanat germeye devam edecegiz."

Kaynak: AA