Konya Büyüksehir Belediyesi Tavsançalispor UEFA Futsal Sampiyonlar Ligi'nde

Konya Büyüksehir Belediyesi Tavsançalispor Kulübü, Almanya’da düzenlenecek UEFA Futsal Sampiyonlar Ligi’nde Konya’yi ve Türkiye’yi temsil ediyor.

21 - 24 Agustos 2021 tarihleri arasinda Almanya‘nin Sindelfingen sehrinde düzenlenecek UEFA Futsal Sampiyonlar Ligi’nde mücadele edecek Konya Büyüksehir Belediyesi Tavsancalispor; TSV Weilimdorf Futsal (Almanya), FC Liqeni (Kosova) ve London Helvecia Futsal Club (Ingiltere) takimlariyla birlikte H Grubu’nda yer aliyor. Konya Büyüksehir Belediye Baskani Ugur Ibrahim Altay, Büyüksehir Belediyesi Tavsançalispor’un futsal bransinin en üst seviyesi olan Sampiyonlar Ligi’nde, Konya’yi ve Türkiye’yi basariyla temsil edecegine yürekten inandigini belirterek, takima basarilar diledi.

8 grupta 32 takim mücadele edecek

Tek devre seklinde 8 grupta toplam 32 takimin mücadele edecegi ön eleme turunda, gruplarinda ilk sirayi alan 8 takim ve tüm gruplar içinde en iyi puan ve averaja sahip bir grup ikincisi olmak üzere toplam 9 takim eleme turuna katilma hakki elde edecek. Ön eleme turundan gelecek 9 takim, ön eleme turunu maç yapmadan geçen 23 seri basi takimla birlikte eleme turu mücadelesi verecek. Eleme turu kuralari 30 Agustos’ta çekilecek.

Kaynak: İHA