Klazomenai Çocuk Futbol Turnuvasi'nin Sampiyonu Salihlispor

Urla Belediyesi Spor Kulübü’nün ev sahipliginde bu yil ilk kez düzenlenen ve 20 takimdan olusan 2010 dogumlu çocuklarin katildigi Klazomenai Çocuk Futbol Turnuvasi’nin sampiyonu Salihlispor oldu.

Urla Belediyesi Spor Kulübü tarafindan bu yil ilk kez organize edilen Klazomenai Çocuk Futbol Turnuvasi sona erdi. 3 gün boyunca 2010 dogumlu çocuklarin katilimi ile 20 takimin mücadele ettigi turnuvanin final maçinda, eski FIFA kokartli hakem Bülent Demirlek düdük çaldi. Final maçinda Altinordu’yu tek golle geçen Salihlispor turnuvanin sampiyonu oldu. Ev sahibi Urla Belediyesi Spor Kulübü turnuvanin 3’ncüsü olurken, Yeni Girne Spor ise 4’ncü olarak tamamladi. Turnuvanin sonunda, en iyi kaleci, en golcü oyuncu ve en centilmen takima hediyeleri verildi.

Öte yandan, Urla Kaymakami ve Belediye Baskan Vekili Murtaza Dayanç’ta stada gelerek minik futbolcularin heyecanina ortak oldu. Maçin ardindan sampiyon takima kupasini takdim eden Dayanç, "Çok güzel bir turnuva oldu. Tüm sporcularimizi tebrik ediyorum. Bu tür aktivitelerin daha da çok artmasi için elimizden geleni yapacagiz. Her zaman sporun ve sporcumuzun yanindayiz" dedi.

Kaynak: İHA