Hakan Keles Açiklamasi 'Zamanla Çok Iyi Bir Noktaya Gelecegiz'

Kasimpasa deplasmaninda 2-0 maglup olan GZT Giresunspor’da Teknik Direktör Hakan Keles maçin ardindan konustu. Giresunspor’un iyi bir kadrosunun oldugunu söyleyen Keles, “Zamanla çok iyi bir duruma gelecegiz” dedi.

Süper Lig’in 2. haftasinda Kasimpasa deplasmanindan 2-0’lik maglubiyetle ayrilan GZT Giresunspor’da Teknik Direktör Hakan Keles maçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda açiklamalarda bulundu. Maça iyi basladiklarini söyleyen Keles, “Ancak bireysel hatadan dolayi geri düstük. Takim henüz hazir degil. Yeni katilan oyuncular geç katildi, biraz uyum süreci var. Iyi isler yaptik ama sayilmayan gol bizi zorladi. Riskler aldik ama çeviremedik, maglup ayrildik. 2 haftadir kötü gidiyoruz ama yeni bir takimiz, bir uyum süreci var. Insallah toparlayacagiz. Birkaç gün çalisma firsati bulacagiz ve Trabzonspor maçina hazirlanacagiz” dedi.

Yeni gelen oyuncularin oldugunu da ifade eden Hakan Keles, “Anlastigimiz oyuncular da var. 2-3 transfer daha yapacagiz. Bu süreçte onlarin da bir an önce aramiza gelmesini bekliyoruz. Bizim için çok iyi olacak milli ara. Erzurum’da yaptigimiz kampta yeni transferlerimizle çalisamamistik. Geçen hafta gelen transferlerimiz var. Firsat transferleri olabilir, arastirmalarimiz devam ediyor. Iyi bir kadro kurdugumuzu ve Giresunspor’un emin adimlarla geldigini söyleyebiliriz” açiklamasinda bulundu.

Kaynak: İHA