Gaziantep-Besiktas Maçindan Notlar

Besiktas, son maçina göre kadrosunda degisiklige gitmedi.

Süper Lig'in 2. haftasinda Gaziantep'e konuk olan Besiktas, son maçina göre kadroda degisiklik yapmadan sahaya çikti.

Kalyon Stadyumu'nda oynanan mücadelede siyah-beyazlilarin teknik direktörü Sergen Yalçin, ligin ilk haftasindaki Çaykur Rizespor'u 3-0 maglup ettikleri maçin ilk 11'ini korudu.

Besiktas sahaya Ersin Destanoglu, Rosier, Welinton, Vida, N'Sakala, De Souza, Ghezzal, Hutchinson, Salih Uçan, N'Koudou ve Kenan Karaman'dan olusan ilk 11 ile çikti.

Besiktas'ta Mert Günok, Ridvan Yilmaz, Batshuayi, Oguzhan Özyakup, Gökhan Töre, Mehmet Topal, Larin, Mehmet Topal, Necip Uysal, Güven Yalçin ve Teixeira yedek kulübesinde yer aldi.

- Gaziantep'in ilk 11'i

Teknik Direktör Erol Bulut yönetimindeki Gaziantep'te ise Günay Güvenç, Djilobodji, Tosca, Ertugrul Ersoy, Kitsiou, Mendyl, Jefferson, Recep Niyaz, Merkel, Figueiredo, Dicko ilk 11'i ile maça basladi.

Kirmizi-siyahli takimda Sagal, kart cezasi nedeniyle yer almadi. Erol Bulut, ayrica geçen haftaya göre Olkowski, Ulas Zengin ve Furkan Soyalp'e de ilk 11'de sans vermedi.

Gaziantep'te yeni transferler Kitsiou ve Merkel ise ilk 11'de sans bularak, kirmizi-siyahli takimla ilk maçlarina çikti.

Kaynak: AA