Denizlispor Kulübü Baskani Mehmet Uz Açiklamasi 'Hedefimiz Kesinlikle Ligde Kalmak'

TFF 1. Lig ekiplerinden Denizlispor'un kulüp baskani Mehmet Uz, hedeflerinin ligde kalmak oldugunu söyledi.

Uz, Haluk Ulusoy Tesisleri'nde düzenledigi basin toplantisinda, eski oyunculara olan borçlarini ödedikten sonra 5 futbolcuyla sözlesme imzaladiklarini, 6 oyuncuyla da prensip anlasmasina vardiklarini ifade etti.

Yeniden kadrolarina kattiklari Onazi'ye 135 bin avro borçlarinin oldugunu, bu dogrultuda Nijeryali futbolcuya yeni bir teklif sunduklarini belirten Uz, "20 bin avro garanti para verip, kalani maç basi oynadigi takdirde ödemek üzere anlasma yaptik. Oynamazsa para almayacak. Biz bunu yaparak Denizlisporumuza zarar vermedik." dedi.

Uz, ayaklari yere basarak hareket ettiklerini vurgulayarak, "Hedefimiz kesinlikle ligde kalmak. Biz de istiyoruz Süper Lig'e tekrar çikmayi ama yanlis bir hareket yapmak istemiyoruz. Bu hedefler dogrultusunda kendimizi kilitlemis durumdayiz. Benim inancim su ki, bu takim güzel bir takim olacak." diye konustu.

Yönetim kuruluna davet usulüyle 2 yeni ismi dahil ettiklerini, yönetim kurulundaki asil ve yedek listeden 10 üyenin istifa ettigini belirten Uz, sunlari kaydetti:

"Biz transfer yasagini kaldirip, futbolcu transfer etmeye çalisirken gelen istifalar bizi ve camiamizi derinden üzdü. Buradaki en büyük sorumluluk benim. Hiç kimse ile polemik yapmayacagim. Ben bu göreve gelirken eski baskanlarimizdan Mustafa Üstek bize vaat ettigi para verme sözünü yerine getirmedi. Kulübe son gelisinde bütün yöneticileri çagirip istifa ettirdi. Bu arkadaslarin da isteyerek imza attigini düsünmüyorum. Yönetim darmadagin falan olmadi. 13 yöneticimiz çaki gibi görevlerine devam ediyor, hiçbir sorunumuz da yok."

Uz, en az 15 futbolcu transfer etmeyi planladiklarini aktararak, "Hata yapmamak için elimizden geleni yapiyoruz." ifadelerini kullandi.

Kaynak: AA