Cihat Arslan Açiklamasi 'Kazandik Ancak Eksiklerimizi De Gördük'

GZT Giresunspor karsisinda 2-0 kazanarak 3 puana uzanan Kasimpasa’da Teknik Direktör Cihat Arslan maçin ardindan konustu. Galibiyete karsin eksiklerinin oldugunu söyleyen Arslan, “Takimimizin biraz daha agresif olmasi gerekir” diye konustu.

Süper Lig’in 2. haftasinda taraftari önünde GZT Giresunspor’u 2-0 maglup etmeyi basaran Kasimpasa’da Teknik Direktör Cihat Arslan maçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda açiklamalarda bulundu. Galibiyet sonrasinda açiklama yapacak olmanin güzel bir duygu oldugunu söyleyen Arslan, “Kazandigimiz için mutluyum. Ama teknik direktör olarak kazanmayi bir tarafa birakip eksikler üzerine konusuruz. Kazandik. Bazi oyuncularin önemli performanslari var. Oyun plani açisindan istedigimiz bir organizasyon degildi. Geçisleri yapamadik ve hücum hattinda yogunlasamadik. Bu lig için oyunumuzu ve sertligimizi gelistirmemiz gerekiyor. Dönen toplarda rakibe firsatlar verdik. Çok kritik bir yerde gol yedik, ofsayt olmasa çok canimiz yanacakti. 4 gün önce gelmemize karsin, kulüpte çalisan arkadaslarin da yönlendirmesiyle, kimin daha hazir oldugunu görerek, oyuncularin iyi performansiyla kazandik. Umut Bozok’a ayri bir tesekkür etmem gerekiyor. Geçen hafta ilk 11 oynadi, bu hafta kenarda basladi.

Son oyuna giren oyuncu oldu ama belki de en fazla katki veren oyuncu oldu” ifadelerini kullandi.

“Agresifligimizin olmasi gerekir”

Kasimpasa’nin Türkiye’nin en güzel tesislerine sahip oldugunu ve milli arada burada çalisacaklarini ifade eden Cihat Arslan, “Kampa gitmeyi düsünmüyorum. Olanaklarimiz güzel. Süper Lig’in gerçegi dinamizm, atletizm, teknik-taktik ama bire bir mücadelelere bunu eklememiz gerekiyor. Top rakibe geçtikten sonra agresifligimizin olmasi gerekiyor. Cihat Arslan’in takimi denildigi zaman ikili mücadelelerde biraz daha temasli oyunu tercih etmeliyiz. Bu hafta Galatasaray ile önemli bir maça çikacagiz. Çok büyük bir camiayla oynayacagiz ama belki Giresunspor maçi daha kritikti diyebilirim” diyerek sözlerini tamamladi.

Kaynak: İHA