Karaman'da Düzenlenen Golbol Yükselme Müsabakalari Tamamlandi

Karaman’in ev sahipliginde düzenlenen Erkekler ve Kadinlar Golbol Yükselme müsabakalari oynanan son gün maçlarinin ardindan sona erdi.

Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu faaliyet takviminde yer alan Erkekler ve Kadinlar Golbol Yükselme müsabakalari Kazim Karabekir, Yunus Emre ve Merkez Spor Salonlarinda oynanan son gün karsilasmalarinin ardindan tamamlandi.

38 spor kulübünden toplam 226 sporcunun mücadele ettigi müsabakalarda kadinlar ve erkekler kategorilerinde ilk 3’e giren takimlar bir üst lige yükselmeye hak kazandi.

Bes gün süren müsabakalar sonunda kadinlarda Türkiye Görme Engelliler Dernegi Isparta Subesi birinci olurken, 15 Temmuz Akincilar Görme Engelliler Spor Kulübü ikinci, Antalya Toros Engelliler Spor Kulübü üçüncü olarak 2. Lig’in yeni takimlari oldu.

Erkeklerde ise, Antalya Toros Engelliler Spor Kulübü birinci, Aksaray Somuncu Baba Engelsiz Spor Kulübü Dernegi ikinci ve Kahramanmaras Türkiye Görme Engelliler Dernegi Subesi üçüncü olarak 4. Lig’e yükselme basarisi gösteren takimlar arasinda yer aldi.

Müsabaka sonunda dereceye giren takimlara kupa ve madalyalari düzenlenen ödül töreni ile verildi.

Kaynak: AA