Berna Gözbasi Açiklamasi 'Yolun Açik Olsun Dogan. Türkiye'mizin Aydinlik, Basarili Yüzü Ol'

Yukatel Kayserispor Baskani Berna Gözbasi, kaleci Dogan Alemdar’in Rennes’e transferi sonrasinda basari dileklerinde bulunan bir açiklama yayinladi.

Yukatel Kayserispor Baskani Berna Gözbasi, sosyal paylasim sitesindeki hesabi üzerinden Rennes’e transfer olan Dogan Alemdar’a basari dileklerini iletirken gençlere ve ailelerine de çagrida bulundu. Baskan Berna Gözbasi açiklamasinda; "Geçen yil Aralik ayi ortalarinda altyapimizdan yetisen Kayseri’nin öz evladi, kendi evladimdan ayri tutmadigim Dogan Alemdar’imiz, kaleci Lung’un sakatlanmasi üzerine Kayserispor’umuzun kalesine geçmis, Trabzonspor maçindaki büyük performansi ile âdeta kalesinde devlesmisti. O gün o kadar mutlu olmustum ki mutlulugum zorlu maçtan çikarilan puandan çok Dogan’i Türk futboluna kazandirmak olmustu. Önceki gün Doganimizi Fransa’nin köklü kulüplerinden Rennes’e gönderirken bu kez gözyaslarimi tutamadim. Inanin Süper Lig’de bir takimi yönetmek çok ama çok zor. Bir çok sikinti ile es zamanli bogusmak zorunda kaliyorsunuz. Sizi ayakta tutan sevinçler, takiminiza gönül verenlerin mutlulugunu görmek oluyor. Ama inanin bir o kadar da genç yeteneklerimizin elinden tutarak onlari bir yere tasimak sizi mutlu ediyor, tüm yorgunlugunuzu unutturuyor" dedi.

Baskan Gözbasi, açiklamasinda, "Helal olsun Dogan, yolun açik olsun. Git Türkiye’mizin aydinlik, basarili yüzü ol. Sen bunu yapacak güç ve karakterdesin. Kisa sürede gençlerimizi dev kulüplere ugurlamaya devam edecegiz. Anneler babalar lütfen istikbal vaat eden çocuklarinizi Kayserispor’umuzun 50’ye yakin sehirde teskilatlanan spor okullarina gönderin, bizlere emanet edin. Hem siz sevinin hem de bizleri sevindirin" ifadelerinde bulundu.

Kaynak: İHA