Trabzonspor-Roma Maçinin Ardindan

Roma Teknik Direktörü Jose Mourinho: 'Trabzonspor, çok iyi takim, taraftarlari mükemmeldi. Bu tip ambiyanslari özlemistik'

UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turu ilk maçinda deplasmanda Trabzonspor'u 2-1 yenen Italya temsilcisi Roma'nin teknik direktörü Jose Mourinho, "Trabzonspor, çok iyi takim, taraftarlari mükemmeldi. Bu tip ambiyanslari özlemistik. Umarim her sey onlar için iyi olur ama kazanan gelecek hafta biz oluruz." dedi.

Mourinho, Medical Park Stadi'nin ardindan düzenlenen basin toplantisinda, rakibe göre hazirlandiklarini belirtti.

Ilk yari Trabzonspor'u anlamaya çalistiklarini ifade eden Mourinho, söyle devam etti:

" Aslinda iki takim birbirini anlamaya çalisti. Ilk yari gol pozisyonu bulduk birkaç kere ama sonuçlandiramadik. 4'lü defansla basladik 3'lüye de düstük. Rakip gerçekten iyi takim. Fizik ve temposu iyi, güçlü takim, tecrübeliler. Çok çalistiklari belli, biz de çok çalistik kazandigimiz için mutluyuz."

Takim oynadigi için bireysel performanslara girmeyecegini ifade eden Mourinho, "Çünkü takim kazandi maçi. Gelecek hafta persembe taraftarlarimiz konusacak, Roma'da bulusacagiz. Trabzonspor, çok iyi takim. Taraftarlari mükemmeldi. Bu tip ambiyanslari özlemistik. Umarim her sey onlar için iyi olur ama kazanan gelecek hafta biz oluruz." seklinde konustu.

Kaynak: AA