Randers-Galatasaray Maçinin Ardindan

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim: 'Istanbul'da Allah'in izniyle turu geçecegimize inaniyoruz. Galatasaray ikinci maçta geregini yapacaktir.'

UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçinda Danimarka'nin Randers takimiyla deplasmanda 1-1 berabere kalan Galatasaray'in teknik direktörü Fatih Terim Istanbul'daki maçta kazanarak turu geçeceklerine inandiklarini söyledi.

Terim, maçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda, "Kazanmak isterdik biraz yorgunlugumuz çikti ortaya. Buna ragmen Istanbul'da Allah'in izniyle turu geçecegimize inaniyoruz. Galatasaray ikinci maçta geregini yapacaktir." dedi.

Sari kirmizili teknik adam elestirilen takimda oyuncularin olacagina isaret ederek, "Oyuncularimdan memnunum Galatasaray takimi su an gerektiginde preste yapiyor. Süresi uzun degildi sadece. Üçüncü deplasmana gidiyoruz biraz da oradan tolerans tanimak lazim." diye konustu.

Marcao'ya 8 maç ceza verilmesine iliskin fazla konusmak istemedigini belirten Terim, "Yarin baskanimizin basin toplantisi var genis sekilde konusacaktir. 8 maç bir ceza. Üstünde fazla durmaya gerek yok maç esnasinda olmus sonrasi olmus. Kurullara gönderenlerle ilgili benim düsüncelerim belli. Bu sene fazla bu konulara girmek istemiyorum." degerlendirmesinde bulundu.

Özellikle stoper bölümünde sikintilari bulundugunu anlatan Terim, "Daha dogru yerlere transfer yapacagiz. Eylülü o yüzden isaret ediyorum. Yoksa eylülde sunu alacagiz demiyorum. Gedson'u baskalari da istiyor ama Benfica'nin su an vermeyecegini düsünüyorum. Eger öyle bir sey olursa Gedson'un Galatasaray'i tercih edeceginden süphem yok. Biz üç kupada gidecegimize göre burada oynayan da alternatifte birbirine yakin olmali. Bazi yerlerde bu eksiklikler var bunlari giderecegiz." ifadelerini kullandi.

Arda'in sakatlandigi pozisyonu da yorumlayan Terim, futbolcunun durumunun yarin çekilecek MR'dan sonra daha netlik kazanacagini vurguladi.

Randers Teknik Direktörü Thomas Thomasberg ise 1-1 sonuçtan memnun oldugunu ancak Istanbul'daki rövans maçinin zor geçecegini bildiklerini söyledi.

Kaynak: AA