Kocasinan Sporculari Sehri Gururlandirdi

Kocasinan Belediyesi Masa Tenisi sporculari Hasan Talha Yavuz, Ecrin Çetin, Elif Duman ve Kenan Eren Kahraman elde ettigi basarilarla Milli Takim kampina davet edildi. Spora ve sporcuya her zaman destek veren Kocasinan Belediye Baskani Ahmet Çolakbayrakdar, Kocasinan Belediyesi olarak masa tenisinde büyük basarilara imza attiklarini vurguladi.

Kocasinan Belediyesi Masa Tenisi Takimi sporcularinin gerek ferdi gerekse takim olarak müsabakalarda basariyla sehri temsil ettiklerini belirten Baskan Çolakbayrakdar, “Sampiyonluklarla dolu bir yil geçiriyoruz. Bu gururu yasattiklari için tüm takima ve hocalarina tesekkür ediyor, basarilarinin devamini diliyorum. Kocasinan Belediyesi Masa Tenisi Takimi gerek ferdi gerekse takim olarak müsabakalarda gösterdigi basarilar sayesinde ilimizin adini Türkiye ve Dünyanin her yerinde duyurup, sehrimizi ve hatta ülkemizi basariyla temsil etmektedir. Son olarak Hasan Talha Yavuz, Ecrin Çetin, Elif Duman ve Kenan Eren Kahraman minik yavrularimiz, Milli Takim kampina davet edilmesiyle kariyerlerine yeni bir sayfa açtilar. Birçok tarihi basarilara imza atan kulübümüzün sporcularina bir kez daha tesekkür ediyor, basarilarinin devamini diliyorum” ifadelerini kullandi.

Öte yandan Minikler ve Küçükler Milli Takim seçmelerinde Hasan Talha Yavuz, Ecrin Çetin, Elif Duman ve Kenan Eren Kahraman elde ettigi basarilar sayesinde Milli Takim Kampina davet edildi. 20-30 Agustos tarihlerinde Kenan Eren Kahraman ve Elif Duman Adana, Ecrin Çetin Izmir ve Hasan Talha Yavuz’da Tokat’ta yapilacak olan Milli Takim kamplarina katilacak.

Kaynak: İHA