Abdullah Avci Açiklamasi 'Kaybettigimiz Için Üzgünüz Ama Oyun Bize Ileriye Dönük Dogru Mesajlar Veriyor'

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avci, Roma’ya maglup olduklari için üzgün olduklarini ama oynanan oyun olarak ileriye dönük güzel ve dogru mesajlar aldiklarini söyledi.

UEFA Avrupa Konferans Ligi maçinda Roma’ya kendi evlerinde 2-1 kaybedilen maçta bordo-mavililer, alinan 2-1’lik maglubiyete ragmen oynanan oyundan memnun. Karsilasma sonrasinda açiklamalarda bulunan Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avci, “Ilk 45 dakika maç 22-23. dakikaya kadar dengeliydi. 22’den sonra problem yasadik ve oyunu Roma’ya verdik. Pozisyon vermedik dünyanin en iyi savunma yapan hocasina baska bir planla cevap vermeye çalistik. Ikinci 45 dakika oyun tamamen bizim üstünlügümüzdeydi, hatta yüzde 70’lere varan bir üstünlügümüz vardi. Bir Sampiyonlar Ligi takimi ve teknik direktörüne karsi bir geçis ve duran toptan gol yedik. 1-1 den sonra kazanabilirdik oyun olarak çok iyi mesajlar var. Oyun genel anlamda bizim adimiza olumlu mesajlari çok fazla. Bu oyunda kaybettik diye üzgünüz ama önümüzdeki hedeflere gidebilmek için çok olumlu bir Trabzonspor vardi. Oynanan oyun bizi heyecanlandiriyor, ileriye dönük dogru mesajlar veriyor” dedi.

3 gün sonra oynayacaklari maça en iyi sekilde hazirlanacaklarini ifade eden Avci “Tur sansini matematiksel olarak söylemek zor. Sivasspor maçindan sonra maçi sonuna kadar en iyi sekilde orada degerlendirmeye çalisacagiz. Kazanmak için tüm hamlelerimizi yapmaya çalisacagiz. Sivasspor maçini kazanacagiz. Bu maçin ardindan Roma maçinin analizini yapacagiz ve bir strateji belirleyecegiz. O gün geldiginde Roma’da maç oynanacak. Kazanmak için her seyi deneyecegiz” seklinde konustu.

(Gökmen Sahin/IHA)

Kaynak: İHA