11. Uluslararasi Yenice Kupasi Dag Bisiklet Yarislari Yapiliyor

Yenice Kaymakamligi, Yenice Belediyesi ve Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafindan her yil Yenice’de düzenli olarak yapilan Ulusal Yenice Kupasi Dag Bisiklet yarislarinin 11’ncisi 22 Agustos 2021 Pazar günü yapiliyor.

Türkiye’nin en iyi dag bisiklet parkurlarindan birine sahip olan Yenice, Türkiye’nin en iyi bisikletçilerinin muhtesem performansina her yil ev sahipligi yapiyor. Yenice yarislari, 22 Agustos 2021 Pazar günü Ihlamur Teras ve Yaziköy güzergahlari arasinda yapilacak. Yarismalardan bir gün önce yarismaya katilacak sporcular, yaris güzergahinda antrenman yapacaklar.

Yenice Belediyesi’nin daha önceki yillarda oldugu gibi bu yil da yapilan yarislara ana sponsor olacagini söyleyen Yenice Belediye Baskani Zeki Çayli, “Doga turizminin olmazsa olmazlarindan olan, doga sporlarinin en önemli bransi olan dag bisiklet yarislarina halkimizin ve gençlerimizin ilgisini artirmak, ilçe tanitimina katki saglamak için bu organizasyonu her yil oldugu gibi bu yil da üstleniyoruz. Uluslararasi düzeyde olacak yarislarda çok sayida yabanci uyruklu yarismaciyi da Yenice’de konuk etmekten mutluluk duyuyoruz ve tüm bisikletseverleri, Yenice halkimizi etkinligimize davet ediyoruz" dedi.

Kaynak: İHA