Giresunspor Süper Lig'de Basariya Inaniyor

Kulüp basin sözcüsü Halil Ibrahim Önal:'Giresunspor'un basarisiz olacagini düsünen insanlar zamanla Giresunspor'un performansini gördükçe bunun olmayacagini anlayacaklardir. Geçen sezonki gibi bir zaman sonra insallah galip geldigimiz maç serileri baslayacaktir'

Süper Lig ekiplerinden GZT Giresunspor'da kulüp basin sözcüsü Halil Ibrahim Önal, takimin zaman ilerledikçe basariyi yakalayacagina inandiklarini belirtti.

Önal, bir restoranda düzenledigi basin toplantisinda, yeni bir kadro olusturduklarina isaret etti.

Oyuncularin birbirini tanimasi için zamana ihtiyaçlari oldugunu belirten Önal, "Bir adaptasyon süreci geçecek, biz bunu 6 hafta olarak belirledik. Dolayisiyla bu adaptasyon sürecinden sonra mutlaka farkli seyler olacaktir." diye konustu.

Önal, sol bek için transfer çalismalarinin devam ettigini aktararak, sunlari kaydetti:

"Hepimizin bildigi bir Emre Tasdemir konusu var, bununla alakali görüsmeler devam ediyor. Tam kesin olarak su zaman gelecek, bitti, anlastik diyemiyoruz. Emre gelmezse alternatifler arastiriyoruz. Zaten Türkiye'de sol bek yogun olan pozisyon degil, sayili bazi futbolcular var, o yüzden de insallah o açigimizi kapatacagiz."

Iyi bir kadroya sahip olduklarini ifade eden Önal, "Iyi de bir performans var, hatta bakin Galatasaray maçinda ilk yari biz gol bekledik, ciddi de bir baski oldu. Ama dedigim gibi tüm arkadaslar yeni, bir adaptasyon süreci var, bunun tamamlanmasini bekliyoruz. Insallah açiklarimizi da kapatarak basarili bir sürece girecegiz." degerlendirmesinde bulundu.

Önal, basariya inandiklarini vurgulayarak, sözlerini söyle sürdürdü:

"Öyle Süper Lig sampiyonlugu gibi çok büyük iddialarimiz yok, bunu derken de kesinlikle sampiyon olamayiz diye bir durum da yok. Küme düsme konusunu asla dilimize bile almiyoruz, aklimizdan bile geçirmiyoruz, inanin öyle bir takim yok. Giresunspor'un basarisiz olacagini düsünen insanlar zamanla Giresunspor'un performansini gördükçe bunun olmayacagini anlayacaklardir. Geçen sezonki gibi bir zaman sonra insallah galip geldigimiz maç serileri baslayacaktir."

Yurt disindaki vatandaslarin yeni tip koronavirüs (Kovid-19) asilarinin Hayat Eve Sigar uygulamasinda görünmedigi için bilet alimlarinda sikinti yasadigini dile getiren Önal, "Gurbetteki vatandas yurt disinda asi oldugu için HES programinda asisi görünmüyor. Passolig sistemi de HES programini baz aldigindan dolayi orada asisiz görünüyor. Bununla alakali bir çalisma olacak mi bilmiyorum ama bir çalisma yapilsa iyi olur." ifadelerini kullandi.

Önal, bu durumla ilgili Saglik Bakanligi ya da Passolig ile görüsebilecegini ama bunu sadece Giresunspor'un degil Türkiye Futbol Federasyonunun yapmasi gerektigini ifade ederek, su anda memleketlerinde tatilde olan birçok gurbetçi vatandasin Giresunspor'un maçlarini stattan izleyemedigini söyledi.

Kaynak: AA