Sancaktepeli Sampiyon Sporcular Aksam Yemeginde Bir Araya Geldi

Sancaktepe Belediyesi, katildiklari müsabakalarda madalyalar kazanarak üstün basarilara imza atan sporculari için yemek organizasyonu düzenledi. Sancaktepe Belediye Baskani Av. Seyma Dögücü yemegin ardindan sporculari teker teker tebrik ederek hatira fotograflari çektirdi. Sporculara verdigi desteklerden dolayi Baskan Av. Seyma Dögücü’ye tesekkür etmek isteyen bir sporcu kendi formasini hediye etti. Etkinlikte konusan Baskan Seyma Dögücü, "Sancaktepe Belediyesi’nin olimpiyatlarda ve müsabakalarda kazandigi 13 tane madalyasi var" dedi.



Sancaktepe Belediyesi’ne ait spor kulüplerinde farkli branslarda kazandiklari madalyalarla gögüsleri kabartan sporcular için tesekkür yemegi düzenlendi.

Sancaktepe Belediyesi’ne ait spor kulüplerinde 18 ayri bransta ter döken onlarca genç sporcu, Sancaktepe Belediyesi tarafindan düzenlenen aksam yemeginde bir araya geldi. Yemege katilan Sancaktepe Belediye Baskani Av. Seyma Dögücü, gerçeklestirdigi kürsü konusmasinin ardindan teker teker tüm sporculari tebrik etti ve hatira fotograflari çektirdi. Bazi sporcular Baskan Seyma Dögücü’ye, sporculara verdigi destekten dolayi tesekkür etmek için formasini ve kupasini hediye etti.

“Sancaktepe Belediyesi’nin olimpiyatlarda ve müsabakalarda kazandigi 13 tane madalyasi var”

Sporcular için düzenlenen aksam yemegine katilan Sancaktepe Belediye Baskani Av. Seyma Dögücü, “Sancaktepe Belediyesi olarak kendi amatör spor kulübümüz vasitasiyla basari kazanmis olan ögrencilerimiz, velilerimiz ve onlari yetistiren hocalarimizla birlikte müsabakalarda üstün basarilar kazanan sporcularimizla bir araya geldik. Aileleriyle bir araya geldik. Onlari yetistiren hocalarimizla bir araya geldik. Biz belediye spor kulübümüz olarak, amatör spor kulübümüz olarak 18 bransta, 3 binin üzerinde ögrenciyle, çocugumuzla çalisiyoruz ve onlari ülkenin gelecegine dair basarili sporcular olarak yetistirmek için kaliteli hocalarla, güzel tesislerde, çok güzel egitimler veriyoruz. Bu emegimizin de karsiligi olarak çocuklarimizin madalyalariyla taçlandiriliyoruz. Su an Istanbul Sancaktepe ilçesinin geçtigimiz olimpiyatlarda ve müsabakalarda kazanmis oldugu 13 tane madalyasi var” dedi.

Kaynak: İHA