Hakan Keles Açiklamasi 'Kazanmak Istiyorduk, Olmadi'

Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keles, Galatasaray maçinin ardindan, "Kazanmak istiyorduk, olmadi. Oyun güzel, skor kötü" dedi.

Süper Lig’in ilk haftasinda Giresunspor, sahasinda Galatasaray’a 2-0 maglup oldu. Maçin ardindan basin mensuplarina açiklamalarda bulunan Teknik Direktör Hakan Keles, “Lige iyi baslamak istedik, uzun süredir ligde degildik. Galatasaray güçlü takimlardan biri, ilk bölümde basa bas mücadele vardi. Çok fazla pozisyon vermedik. Penaltilar bizi motivasyon olarak olumsuz etkiledi. Eksiklerimiz de vardi. 10 kisi kalmamizin ardindan zorlandik ama Galatasaray’da 10 kisi kalinca dengeyi tekrar kurduk. Genel olarak oynanan oyundan memnunum. Çünkü eksiklerimiz var. Günden güne daha iyi olacagiz. Kazanmak istiyorduk, olmadi. Oyun güzel, skor kötü. Önümüzde Kasimpasa deplasmani var, ona hazirlanacagiz” diye konustu.



"Maglubiyeti hakeme baglamak bize yakismaz"

Hakemler hakkinda yorum yapmak istemedigini ifade eden Keles, “Ben hakemler hakkinda yorum yapmak istemiyorum, biz kulüp olarak da geçen seneden beri hiç yorum yapmadik. Hakemler de insan, hata yapabilirler. Fakat bu maçta bana göre dengeleri saglayamadi. Tabii genç hakem, daha çok maç yönetecektir. Maglubiyeti hakeme baglamak bize yakismaz. Onlar da, biz de, oyuncular da hata yapabilir. Keyifli bir futbol oynadik, takim uyumumuz saglaninca daha iyi devam edecegiz” açiklamasinda bulundu.

"4-5 transfer daha yapacagiz"

4-5 transfer daha yapacaklarini belirten Keles, “Transfere ihtiyacimiz var. Ofansif olarak çok fazla oyuncumuz yok. Iki kanat, sol bek ve forvete takviye yapacagiz. Sol bek en acil transfer yapmamiz gereken bölge. Emre Tasdemir’i istiyoruz, insallah olumlu sonuçlanir. Yaklasik 4-5 transferi önümüzdeki haftaya kadar yetistirip, tamamen hazir hale gelecegiz” ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA