Hakan Keles Açiklamasi 'Galatasaray Maçini Telafi Etmek Istiyoruz'

Süper Lig ekiplerinden GZT Giresunspor, hafta sonu oynayacagi Kasimpasa maçinin hazirliklarina basladi.

Süper Lig’in ilk haftasinda Galatasaray ile oynadigi maçtan maglup ayrilan GZT Giresunspor, 21 Agustos Cumartesi günü oynayacagi Kasimpasa karsilasmasinin hazirliklarina Giresunspor tesislerinde basladi.

Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keles, deplasmanla ilgili, “Galatasaray maçini telafi etmek istiyoruz” dedi.

Kasimpasa maçi ile Galatasaray maçini telafi etmek istediklerini belirten Keles, “Lige iyi baslamak istiyorduk. Ama eksiklerimiz var tabii ki. Galatasaray bu ligin güçlü takimlarindan biri. Fakat iyi mücadele ettigimizi ve takimin oyununun günden güne düzeldigini görüyorum. Iyi bir takim olacagiz. Coskulu ve dinamik bir takim olmaya çalisiyoruz. Iyi bir görüntü verdik ama oyundan memnunun, sonuçtan degilim. Önümüzde simdi Kasimpasa maçi var. Eksiklerimiz var ama 2-3 transfer daha geliyor. Onlarla beraber Galatasaray maçini telafi etmek istiyoruz. Umarim deplasmandan iyi bir sonuçla döneriz” diye konustu.

Yakin bir zamanda transferi tamamlayip tam kadro olarak çalismalarina devam edeceklerini söyleyen Keles, “Su an ofansif bölgede eksiklerimiz var. Bugün Doukara ve iki tane de kenar oyuncusuyla anlasacagiz. Bir de sol bek ihtiyacimiz var. Onlar geldikten sonra tam kadro olarak transferi bitirmis oluruz” diye konustu.

Emre Tasdemir transferinde sona yaklasildigi belirten Keles, “Emre Tasdemir’i istiyorum. Ilgilendik ama kulüp olarak biraz sikintilar vardi. Rizespor ile ilgili, onlar da çözülüyor. Büyük bir ihtimalle birkaç gün içinde aramiza katilir diye düsünüyorum. Uzun zamandir istedigimiz bir oyuncu. Sartlar olusacak gibi. Yüzde orani artti. Insallah bir an önce aramiza katilir” ifadelerini kullandi.

OKAN KOCUK:

Süper Lig’de yeni bir takim olarak iyi bir mücadele verdiklerini belirten kaleci Okan Kocuk, “Bu sezon tabii ki ligde kalmak istiyoruz. Giresunspor 44 yil sonra Süper Lig’e çikti. Önemli olan bu sene ligde kalici olmak. Biz de bunu basarmayi hedefliyoruz insallah. Bunu sahada belli bölümlerde gösterdik diyebilirim. Eksik kalmamiz tabii ki bizi etkiledi. Galatasaray’a karsi oynuyorsunuz. 10 kisi kalirsaniz zorlanirsiniz. 11’e 11 basa bas giden bir oyun vardi aslinda gole kadar. Golden sonra isler biraz daha onlarin tarafina geçti. Ama takim olarak saha içinde iyi bir mücadele verdigimiz düsünüyorum. Yeni bir takim olmamiza ragmen benimle birlikte 8 arkadasimiz yeniydi. Gelecek maçlar için iyi bir görüntü verdigimizi düsünüyorum” açiklamasinda bulundu.

HAYRULLAH BILAZER: "HEDEFIMIZ ILK BASTA KALICI OLMAK"

Hayrullah Bilazer ise hedefinin uzun yillar Süper Lig’de mücadele etmek oldugunu belirtti.

Bilazer, “Hedefimiz ilk basta kalici olmak, bu çok önemli. Örnekleri var. Lige yeni çikip lige kalamayan takimlar hep sikinti yasamistir. Hedefimiz ilk basta bu ligde kalici olmak. Sonra bu ligde farkli isler yapmak. Iyi oyun, iyi mücadele, Giresunspor formasini en iyi sekilde tasimak hedefimiz. Her oyuncunun hayali Süper Lig’de oynamaktir. Allah bana bu sene nasip etti. Dünkü oynanan maçta kendi mevkiimde elimden geleni yapmaya çalistim. Hedefim Süper Lig’de uzun yillar kalici olmak. Giresunspor formasiyla basarili olmak” dedi.

(Ridvan Öztürk/IHA)

Kaynak: İHA