Hakan Karaahmet Açiklamasi 'Giresunspor Ilerleyen Günlerde Eksiklerini Gidererek Daha Iyi Bir Takim Olacak'

Giresunspor Baskani Hakan Karaahmet, Galatasaray maçinin ardindan yaptigi açiklamada, "Giresunspor ilerleyen günlerde eksiklerini gidererek daha iyi bir takim olacak” dedi.

Süper Lig’in ilk haftasinda Giresunspor, sahasinda Galatasaray’a 2-0 maglup oldu. Maçin ardindan basin mensuplarina açiklamalarda bulunan Baskan Hakan Karaahmet, maç içerisinde her seyin yasandigini belirterek, “Kirmizi kartlar, penaltilar oyun içerisinde her sey yasandi. Giresunspor’un 10 kisi kalisi, sonra Galatasaray’in kendi içerisindeki yasananlar ve ardindan kirmizi kart yani bir maçta görülebilecek her sey yasandi diyebiliriz. Ancak bunlarin disinda Giresunspor’un eksikleri var. bunlari bilerek Galatasaray karsisina çiktik. Ancak dogru adimlar attigimizi söyleyebilirim. Oyuncu arkadaslarimi da kutladim maç sonrasinda. Böyle kritik durumlarda Giresunspor daha iyi takim olabilmek için birbirine sarilacak ve önümüzdeki günlerde bu puan kayiplarini telafi edecegiz“ diye konustu.



“Herkes kendi takimini destekledi”

Basin mensuplarinin Galatasaray Baskani Burak Elmas’in da Giresunlu oldugunu ikisi arasinda neler yasadigi yönündeki sorulari da cevaplayan Karaahmet, “Ayni sehirden olmamiza ragmen rakip olmamiz futbolun güzelligi tabii ki. Ikimizde kendi takimlarimizi destekledik. Giresunlu olmasinin yani sira degerli bir insan ve biz de elimizden geldigi kadar agirladik. Ancak sadece Burak Baskan ve Galatasaray üzerinde degil, Giresunspor bütün takimlari en iyi sekilde misafir edecek" ifadelerini kullandi.

“Hakem pozisyon öncesinde karar vermeye çalisti”

Maçin hakemi hakkinda da konusan Karaahmet, “Aslinda hakemler üzerinde elestiri yapan birisi degilimdir ancak bu maçta hakemin kötü niyetli oldugunu düsünmüyorum ama biraz pozisyondan önce karar vermeye çalisti gibi geldi bana. Kötü niyet aramiyorum herhalde öyle takdir hakki kullandi. Çok da hakem hakkinda bir sey söylemek istemiyorum“ diyerek sözlerini tamamladi.

Kaynak: İHA