Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keles'in Hedefi Dinamik Ve Coskulu Bir Ekip Açiklamasi

'Eksiklerimiz de tamamlandiginda iyi bir takim olacagiz. Coskulu, dinamik bir takim olmaya çalisiyoruz. Galatasaray maçinda iyi bir görüntü verdik. Oyundan memnunum ancak sonuçtan hosnut degilim'

Süper Lig ekiplerinden GZT Giresunspor'un teknik direktörü Hakan Keles, coskulu ve dinamik bir takim olmayi hedeflediklerini bildirdi.

Hakan Keles, Giresunspor tesislerindeki antrenman öncesinde gazetecilere yaptigi açiklamada, Galatasaray maçinda iyi mücadele ettiklerini söyledi.

Takim oyununun günden güne düzeldigini ifade eden Keles, "Eksiklerimiz de tamamlandiginda iyi bir takim olacagiz. Coskulu, dinamik bir takim olmaya çalisiyoruz. Galatasaray maçinda iyi bir görüntü verdik. Oyundan memnunum ancak sonuçtan hosnut degilim." diye konustu.

Keles, önlerinde Kasimpasa maçi olduguna isaret ederek, "Zor bir maç olacak. Iki, üç transferimiz daha geliyor, onlarla beraber Galatasaray maçindaki maglubiyetimizi telafi etmek istiyoruz. Umarim deplasmandan iyi bir sonuçla döneriz." degerlendirmesinde bulundu.

Ofansif bölgede eksikliklerinin oldugunu aktaran Keles, sunlari kaydetti:

"Iki kenar oyuncusuyla anlasacagiz, bir de acil sol bek ihtiyacimiz var. Onlar geldikten sonra tam kadro olmus oluruz, transferi bitirmis oluruz. Emre Tasdemir'i istiyoruz, ilgilendik ama kulüp olarak biraz sikintilar vardi. Onlar da çözülüyor herhalde. Büyük bir ihtimalle bir kaç gün içerisinde aramiza katilir diye düsünüyorum."

- Kaleci Okan: "Giresun'u en iyi sekilde ligde temsil etmek istiyoruz"

Kaleci Okan Kocuk ise yeni kurulan bir takim olduklarina isaret ederek, "Benim gibi bir çok arkadas takima yeni katildi, bu sezon tabii ki ligde kalici olmak istiyoruz. Giresunspor 44 yil sonra Süper Lig'e çikti, önemli olan ligde kalici olmak." dedi.

26 yasindaki genç kaleci söyle devam etti:

"Insallah bu sezon benim için de, takim için de çok iyi sekilde geçer. Ben takim arkadaslarimla birlikte elimden gelenin en iyisini vermeye çalisacagim, onlar da bana çok yardimci oluyorlar. Hep birlikte insallah bu sezon çok iyi performans gösterip Giresun'u en iyi sekilde ligde temsil etmek istiyoruz. Tabii ki Fatih hocama dün maç sonu hakkimda söyledikleri için tesekkür ediyorum. Burada iyi bir performans sergileyip Galatasaray'a daha güçlü bir sekilde dönmek istiyorum."

Sag bek oyuncusu Hayrullah Bilazer de her futbolcunun hayalinin Süper Lig'de oynamak oldugunu ifade ederek, "Bana da Allah bu sene nasip etti. Dünkü maçta mevkimde olmasa da elimden geleni yapmaya çalistim. Hedefim Süper Lig'de uzun yillar kalici olmak." diye konustu.

Öte yandan yesil-beyazlilar teknik direktör Hakan Keles yönetiminde Kasimpasa maçinin hazirliklarina basladi.

Kaynak: AA