Giresunspor Kulübü Baskani Hakan Karaahmet Açiklamasi 'Giresunspor Eksiklerini Tamamlayarak Önüne Devam Edecektir'

Giresunspor Kulübü Baskani Hakan Karaahmet, "Insallah önümüzdeki haftalarda bu puan kayiplarini telafi edecegiz. Giresunspor eksiklerini tamamlayarak önüne devam edecektir." dedi.

Karaahmet, Süper Lig'in ilk haftasinda sahasinda Galatasaray'a 2-0 maglup olduklari maçin ardindan gazetecilerin sorularini yanitladi.

Maçin içinde her seyin yasandigini ifade eden Karaahmet, "10 kisi kalan Giresunspor, ondan önce penalti pozisyonu. Kaleci Okan'in çikardigi pozisyon. Sonra Galatarasay'in kendi içerisindeki yasadiklari. Onlara kirmizi kart. Bir maçta herhâlde görülebilecek her sey bu maçta görüldü." diye konustu.

Giresunspor olarak eksiklerinin oldugunu ifade eden Karaahmet, "Henüz katilmayan transferlerimiz var. Zaten onlari biliyorduk. Ama kazanmak, puan ya da puanlar almak için çiktigimiz maçta maalesef 2-0 kaybettik. Galatasaray önemli bir kulüp. Giresunspor da Süper Lig'de yeni bir seyler yapmak istiyor. Dogru adimlar attigimizi görüyoruz. Oyuncu arkadaslarimizi kutladik az önce. Böyle zamanlarda Giresunspor daha iyi takim olabilmek için birbirine daha çok sarilacak. Insallah önümüzdeki haftalarda bu puan kayiplarini telafi edecegiz. Giresunspor eksiklerini tamamlayarak önüne devam edecektir." diye konustu.

Karaahmet, bir gazetecinin, "Galatasaray Baskani Burak Elmas da Giresunlu. Maçta ne gibi polemikler yasadiniz. Neler oldu?" sorusunu üzerine, "Tabi ki çok ayri bir heyecan. Onun da ayni sehirden olmasi ve farkli rakipler olmamiz futbolun güzelligi aslinda bunlar. Ikimiz de kendi takimlarimizi destekledik. Burak Baskan da degerli bir insan. Bizim için Giresunlu olmasi açisindan çok degerli." seklinde konustu.

Hüsamettin Tut'un kirmizi kart pozisyonunu da degerlendiren Karaahmet, "Pozisyonu çok fazla izleyemedim. Izleyenler hakemin takdiri diyorlar. Kirmizi kart diyorlar. Hakemin kötü niyeti olmadigini düsünüyorum. Sanirim öyle takdir hakki kullandi. " açiklamasinda bulundu.

Bir gazetecinin Galatasaray oyunculari arasindaki yasananlari sormasi üzerine Karaahmet, "Bunu baskanla konustuk. Kendisi de ilk defa görmüs böyle bir seyi. Bizim kirmizi kart daha normal bir sey. Ama onlarin kirmizi karti baska sekilde yorumlamak lazim. Tabi bana düsmez. Rakibimizin kendi içerisindeki hesaplasmasi. Onlarin kendi yorumlamasi gerekiyor." dedi.

Kaynak: AA