Fatih Terim Açiklamasi 'Yapilmasi Gereken Neyse Onu Yapacagiz'

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Marcao ile Kerem Aktürkoglu arasinda yasanan olayla ilgili, "Yapilmasi gereken ilgili olarak, "Yapilmasi gereken neyse onu yapacagiz. Nasil bir karar verecegimizi yakinda göreceksiniz" dedi.

Süper Lig’in ilk haftasinda Galatasaray, deplasmanda Giresunspor’u 2-0 maglup etti. Maçin ardindan Fatih Terim basin mensuplarina açiklamalarda bulundu. Tecrübeli teknik adam, maçta Marcao ile Kerem Aktürkoglu arasinda yasanan olayla ilgili olarak her iki oyuncunun da kiymetli oldugunu vurgulayarak, yasanan olayin hos olmadigini ve Marcao’nun özür dileyecegini belirtti.

Terim, “Bu durum maçin önüne geçti açikçasi. Futbol hayatimizda birçok sey gördük ama her seyi gördüm demeyeceksin. Görmedigimiz seyler de bazen karsimiza çikabiliyor. Simdi biz futbolcular, biz hocalar, biz yöneticiler zaman zaman yükseliriz. Soyunma odasinda, kampta, maç oynanirken. Birbirimizle münakasa ederiz. Hatta neredeyse yumruklasiriz ama sabaha her sey biter veya yarim saat sonra her sey biter. Bu öyle bir hadise degil maalesef” ifadelerini kullandi.

Terim, bu konuda gereken neyse onu yapacaklarini belirterek, “Gereken neyse yapilacak. Oturacagiz konusacagiz. Nefes alip sabaha kadar rahatlamayi bekleyecegiz. Hepimiz akil insanlariz. Fevri hareket edemeyiz. Nasil bir karar verecegimizi yakinda göreceksiniz” diye konustu.

Kaynak: İHA