Emin Adanur, Mustafa Er'in Geri Dönebilecegini Açikladi

Bursaspor 2. Baskani Emin Adanur, yollarin ayrildigi Teknik Direktör Mustafa Er konusunda dikkat çeken bir açiklama yayimladi. Adanur, “Hocamiz geri dönecektir, kol kirilir yen içinde kalir, yanlis anlasilmalar dün de oldu, bugün de oldu, yarin da olacak” dedi.

Bursaspor 2. Baskani Emin Adanur, sosyal medya hesabindan Mustafa Er’in istifa süreciyle alakali açiklama yapti. Adanur, "Arkadaslar, öglenden beri Mustafa Hoca sakinlessin diye bekledim. Ardindan birçok kisiyi arayarak ‘sakinlestirin, gelip görüseyim’ dedim. Hatta az önce futbolcu kardeslerimi çagirip onlara da araci olmalarini, dünkü tweeti sadece Mustafa Hoca’ya degil, basta kendim olmak üzere dün stattan çikarken, maçtan sonra yanima gelen, telefonla arayan herkesin ‘Ilk elin günahi olmaz’ mantigiyla hareket etmemesi gerektigini, bugün bir sey olmaz diyenlerin 3 hafta kötü gittiginde bize söveceklerini bildigim için, disiplinli ve dikkatli olmamiz gerektigini aslinda bu isin içindeki herkese söyledim" dedi.



“Üzerinde dikkatle çalisilmis bir transfer listesi önüme gelmedi”

Söylediklerinin yanlis anlasildigini söyleyen Adanur, "Olsun, ayni yerdeyim, tweette israrciyim. Hocamizin yaptigi açiklamaya gelince, sinir halinde ve kendisine gelen yanlis bilgiler çerçevesinde bu hatali yaziyi kullandigini düsünüyorum.Çünkü benim önüme hiçbir zaman aylarca hazirlanmis ve üzerinde dikkatle çalisilmis bir transfer listesi gelmedi.Hatta defalarca bu konudaki yetkili arkadaslarimizi arayarak yada toplanti yaparak ‘Bakin ben bütün enerjimi tahtaya veriyorum, sizde dogru transferlerle ilgilenin, su tarihte tahta açilacak, orada bulusalim, tahtayi açiyoruz saçma sapan is yapmayalim’ dedim" ifadelerini kullandi.

“Batuhan Karadeniz ve Fernandao tekliflerini ben kabul etmedim”

Teknik ekibin transfer önerilerinin oldugunu söyleyen Adanur, "Batuhan Karadeniz ve Fernandao tekliflerini evet ben kabul etmedim, istemedim. Bunun disinda benim teklif ettigim Bjarnason ekip tarafindan kabul edilmedi. Luka Capan’i tavsiye ben tavsiye ettim, kabul gördü, getirdim. Süreç böyle ilerlerken yaklasik 7 transfer oldu ve bizim Süper Lig hedeflerimize bana göre kolay ulasabilecegimiz transferler degildi, bende bundan sadece 1 hafta önce bu konuyla ben ilgileniyorum, bugüne kadar bekledim ama ben tatmin olmadim, Adana maçina 5-6 gün var, ben bunu camiaya açiklayamam, bana o zaman niye tahtayi açtin diye hesap sorarlar diyerek isi devraldigimi beyan ettim" seklinde konustu.



"Ofosu, Tim ve Massimo transferlerini evet ben yaptim"

Emin Adanur sözlerine söyle devam etti: “Sonrasinda da 2 gün içerisinde Ofosu, Tim ve Massimo transferlerini evet ben yaptim ki bunu gittigim her yerde de zaten söyledim. Bu oyunculardaki sorumluluk bana ait dedim. Bu konuda Hocaya bilgi akisinda hata olmus olabilir, anlayisla karsiliyorum. Pertev’e gelince. Stancu ve Lato’nun tahta sürecinde tanistik, çok sevdim, bize çok dürüst davrandi. Ardindan dügünü oldu, nikah sahidim olur musunuz dedi, seve seve dedim, bugün olsa yine derim. Luka Capan, Massimo, Tim veOfosu’yu getirdi, bu transferlerden 1 kurus para almadi ve Allah sahit birkaç defa; Abi sana ne yazacagiz bu transferlerden, bu isin hakki ne dedigimde ’Ben para istemiyorum, buraya dogru transferleri yapip, takimi çikarirsak bu bilinecek, bana büyük güven gelecek ve piyasa bana zaten diger islerimden çok para kazandiracak’ dedi Ha ben hala emeginin karsiligini verecegimi burdan beyan ediyorum, yeterki takim çiksin Konular bunlar arkadaslar, benim kimseden saklayacak bir seyim yok, sükunet içerisinde saatlerdir konuyu halletmeye çalisiyorum. Sizler de biraz sabrederseniz is çok daha kolay halledilecek, yoksa birbirinizi gazlamanin bir faydasi yok" dedi.



“Hocamiz geri dönecektir”

Emin Adanur son olarak Mustafa Er’in geri dönecegini belirterek, "Hocamiz geri dönecektir, kol kirilir yen içinde kalir, yanlis anlasilmalar dün de oldu, bugün de oldu, yarin da olacak. Önemli olan, bu durumlardan, birbirimizi en basta da Bursaspor’u yipratmadan çikmak. Biz çok büyük bir aileyiz unutmayin, aile içinde bunlar olur” ifadelerini kullandi. Mustafa Er’in bu durum karsisinda nasil bir karar alacagi merak konusu haline geldi. Ilerleyen günlerde yesil-beyazli takimdan konuyla ilgili resmi açiklamanin yapilmasi bekleniyor.

Kaynak: İHA