Vitor Pereira Açiklamasi 'Gerçekten Çok Mutluyum'

Fenerbahçe’nin Teknik Direktörü Vitor Pereira, 1-0 kazandiklari Adana Demirspor maçi sonrasi, “3 puanla baslamak çok önemliydi. Gerçekten çok mutluyum takimim ve taraftarlarimiz adina” dedi.

Süper Lig’in ilk haftasinda Fenerbahçe, deplasmanda Adana Demirspor’u 1-0 maglup etti. Maçin ardindan basin toplantisinda konusan Fenerbahçe’nin Teknik Direktörü Vitor Pereira, mutlu oldugunu belirterek, “Gerçekten çok zorlu bir maçti bizim için. Çok iyi oyunculardan olusan çok iyi bir takima karsi oynadik. Gerçekten çok iyi bir atmosfer vardi ev sahibi için. Bizim de hafta içi bazi bazi problemlerimiz oldu, maç sirasinda da bazi problemler yasadik ama ilk yari kalitemizi ortaya koyduk. Biz de ilk yarida ritmi ve topu korumayi iyi becermemiz gerekiyordu. Oyun çok fazla geçis oyununa döndü. Öyle olunca da oyunu kontrol etmek zor oluyor açikçasi” diye konustu.



"3 puanla baslamak çok önemliydi"

3 puanla lige baslamanin önemli oldugunu aktaran Pereira, “Ikinci yarida da o an elimizdeki tek forvet Dursun’du. O da sakatlandi, çikmak zorunda kaldi. Ama takim ruhunu gerçekten iyi bir sekilde sahaya yansittik. Böyle anlarda birlik olmaniz gerekir. Çok çalismaniz, sahada aci çekmeniz ve fedakarlik yapmaniz gerekir. 3 puanla baslamak çok önemliydi. Gerçekten çok mutluyum takimim ve taraftarlarimiz adina” ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA