Samet Aybaba Açiklamasi 'Adana Demirspor, Ligin En Iyi Oynayan Takimlarindan Olmaya Aday'

Adana Demirspor’un Teknik Direktörü Samet Aybaba, 1-0 maglup olduklari Fenerbahçe maçi sonrasi, “Adana Demirspor takimi bu sezon ligin en iyi futbol oynayan takimlarindan biri olmaya aday. Oyunun hiçbir bölümünde kopmadik. Sahanin her yerinden kosmaya çalistik. Hücum planlamamiz da dogru isler yaptik ama sonlandirmada eksiklerimiz ortaya çikti” dedi.

Süper Lig’in ilk haftasinda Adana Demirspor, evinde Fenerbahçe’ye 1-0 maglup oldu. Maç sonu basin toplantisinda konusan Adana Demirspor’un Teknik Direktörü Samet Aybaba, yeni kurulan bir takim olduklarini belirterek, “Yeni bir takimiz. Bu sezon çiktik. Kaliteli oyuncular transfer ettik. Geçen sezondan oyuncularimiz var. Basindan herkese keyif veren, coskulu ve kazanmaya yönelik bir oyun oynayacagiz diyerek basladik. Bugün herhalde bunun isiltilarini görmüssünüzdür” diye konustu.



“Oyuncularimi kutluyorum”

Oyundan hiç kopmadiklarini ancak gol bölgesinde sikinti yasadiklarini aktaran Aybaba, “Oyunun hiçbir bölümünde kopmadik. Sahanin her yerinden kosmaya çalistik. Hücum planlamamiz da dogru isler yaptik ama sonlandirmada eksiklerimiz ortaya çikti. Özellikle dakika 60’dan sonra rakibe hiç pozisyon vermedik. 4-5 pozisyona girdik, atabilseydik oyunun rengi degisirdi. Yeni kurulan takimlar kazanarak maça baslayinca kazanma arzusu onlari daha çok iter. Bu birliktelik daha çok hizlanir diye kazanmak istiyorduk ama olmadi futbol bu. Oyuncularimi kutluyorum” ifadelerini kullandi.

“Oyuncularimin hepsi elinden geleni yaptilar”

Adana Demirspor’un bu sezon ligin en iyi futbol oynayan takimlarindan birisi olacagini vurgulayan Samet Aybaba, “Oyuncularimin hepsi elinden geleni yaptilar. Önümüzde cuma günü maç var. Havalar çok sicak. Oyuncularimizi konsantre etmeye çalisiyoruz. Ama ortaya çikan bir gerçek var ki Adana Demirspor takimi bu sezon ligin en iyi futbol oynayan takimlarindan biri olmaya aday” dedi.

Kaynak: İHA