Öznur Kablo Yeni Malatyaspor-Trabzonspor Maçinin Ardindan

Trabzonspor Kulübü Baskani Ahmet Agaoglu: 'Neresinden bakarsak bakalim farkli bir galibiyet. Sezon baslangici için iyi bir sonuç.'

Süper Lig'in ilk haftasinda deplasmanda Öznur Kablo Yeni Malatyaspor'u 5-1 maglup eden Trabzonspor'un kulüp baskani Ahmet Agaoglu, farkli galibiyetten dolayi mutlu oldugunu söyledi

Agaoglu, maç sonunda yaptigi açiklamada, son 4 yil içerisinde hatirladigi kadariyla sezon açilisinda galibiyetlerinin olmadigini belirtti.

Sezona iyi bir baslangiç yaptiklarini dile getiren Agaoglu, "Ama tabii skor da aldatmasin. Malatyaspor, henüz hazir degil. Malatyaspor'a nazaran oldukça fazla avantajlarimiz var. Sezonu erken açtik. Daha oturmus bir takim. Ön elemede oynadigimiz maçlar bunlar bizim için arti avantaj. Neresinden bakarsak bakalim farkli bir galibiyet. Sezon baslangici için iyi bir sonuç." dedi.

Bir gazetecinin persembe günü Trabzonspor'un Roma ile oynayacagini maç ile ilgili sorusu üzerine Agaoglu, "Çok zor bir kura. Hafife alinacak bir takim degil. Italya liginde lider bir takim. Her iste bir hayir vardir diyoruz. Oynanmamis maçin sonucunu tahmin etmek o kadar kolay degil. Çikacagiz ve oynayacagiz. Insallah Roma'yi da geçeriz. Gruplarda yolumuza devam ederiz. Söylediklerimiz temennimizin ötesine geçmez." ifadelerini kullandi.

- "Transferlerin performansindan oldukça memnunum"

Yapilan transferden memnun olup olmadigi yönündeki bir soru üzerine ise Agaoglu, su cevabi verdi:

"Uzun bir sürecin sonunda gerçeklesen transferler var. Uzun bir süreç, yogun çalisma, arastirma ve analiz sonucunda kulübün de finansal ve ekonomik dengelerin sonucunda yapilan transferler. Yani o süreç içerisinde en iyisini yapmaya çalistik. Oynadigimiz maçlarda uyum sorunu bakimindan transferlerin ne kadar erken gerçeklestirdigimizi gördük. Transfer ettigimiz oyuncularin yüzde 70-80 oraninda katki verdigini gördük. Transferlerin performansindan oldukça ben sahsim adina oldukça memnunum. "

Kaynak: AA