Nilüferli Karatecilerden 6 Madalya Daha

Nilüfer Belediyespor’un karatecileri basarilarina yenisini ekledi. Nilüferli sporcular Çanakkale’de, Istiklâl Marsi’nin 100. yili dolayisiyla düzenlenen turnuvada 3 birincilik, 1 ikincilik ve 2 üçüncülük elde etti.

Nilüfer Belediyespor, çesitli spor branslarinin alt yas gruplarinda da basarilar elde etmeye devam ediyor. Yesil mavi beyazli ekip, karatede de adindan basariyla söz ettiriyor. Geçen hafta Istanbul’da gerçeklestirilen sampiyonadan basariyla dönen Nilüfer Belediyespor Karate Takimi, bu kez Çanakkale’de elde ettigi basari ile gururlandirdi. Yesil mavi beyazli ekip, Türkiye Karate Federasyonu (TKF) tarafindan Istiklâl Marsi’nin 100. yili dolayisiyla Çanakkale’nin Eceabat ilçesinde düzenlenen turnuvaya katildi.

12-15 Agustos tarihleri arasinda gerçeklestirilen “5. Uluslararasi Çanakkale Open Karate Turnuvasi”nda, rakiplerini geçen Nilüfer Belediyespor’un karatecileri, farkli kategorilerde dereceler aldi.

Nilüfer Belediyesporlu Naz Kayadere hem kumite minikler hem de kumite yildizlar kategorilerinde birinci oldu. Turnuvanin yildizlar kumite kategorisinde Miray Pehlivan birincilik elde ederken, Nisanur Çakir da ikinci olmaya hak kazandi. Ali Varlik ve Cansu Erden de minikler kumite kategorisinde üçüncü olarak, bronz madalyanin sahibi oldu.

Kaynak: İHA