Menemenspor-Büyüksehir Belediye Erzurumspor Maçinin Ardindan

Menemenspor Teknik Sorumlusu Dilaver Mutlu: 'Ilk maçi kazanip moral bulduk' Büyüksehir Belediye Erzurumspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri: 'Rakip bizden daha hazirdi'.

TFF 1. Lig'de Büyüksehir Belediye Erzurumspor'u 2-0 yenen Menemenspor'un teknik sorumlusu Dilaver Mutlu, "Ilk maçi kazanip moral bulduk." dedi.

Mutlu, maçin ardindan katildigi basin toplantisinda, ligin ilk maçlarinin her zaman zor oldugunu ancak sahadan galibiyetle ayrildiklarini söyledi.

Büyüksehir Belediye Erzurumspor'un geçen sezon Süper Lig’de mücadele ettigini hatirlatan Mutlu, "Rakibin önemini bilerek hazirlandik. Biz genç bir ekibiz. Yeni oyuncularimizi kazanmaya çalisiyoruz. Ilk maçi kazanip moral bulduk. Bundan sonra daha iyi oynayip kazanmak istiyoruz." diye konustu.

- "Rakip bizden daha hazirdi"

Büyüksehir Belediye Erzurumspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri de kadro derinliklerinin olmadigini belirterek, 5-6 transfer yapmalari gerektigini söyledi.

Futbolcularin ellerinden gelen mücadeleyi ortaya koydugunu bildiren Sözeri, "Iyi mücadele ettiler. Kaptirdigimiz toplardan pozisyonlar verdik. Top bizdeyken iyi isler çikardik ama final bölümünde sikintilarimiz var." ifadelerini kullandi.

Sözeri, kadrolarina dahil etikleri bazi oyuncularin lisanslarinin maça yetisemedigini belirterek, söyle konustu:

"Rakip bizden daha hazirdi. Rakibi tebrik etmek lazim. Sezonun ilk maçi da olsa hakeme bir seyler söylemek istiyorum. Dünyanin neresinde olursa olsun bu penalti ve sari karttir. Maç 0-0 idi ve maç baska yere gidebilecekti. Genç hakemlerin savunucusuyum ama bu tarz kritik hatalar bir camianin kaderiyle oynar. Hakem de izlesin o pozisyonu tekrar. Bazi hatalari vardi hos görülebilir ama penaltida hata yapmasi hos olmadi. Sezona böyle hatalarla baslarsak vay halimize."

Kaynak: AA