Kocaelispor-Ümraniyespor Maçinin Ardindan

Kocaelispor’un 3-0 maglubiyetiyle biten Ümraniyespor maçinin ardindan teknik adamlar degerlendirmede bulundu. Mustafa Resit Akçay, “Kötü oynamadik ama çok kötü goller yedik” dedi. Konuk teknik adam Recep Uçar ise “Ofansif anlamda memnun olmadigim bir maç fakat eksik oynamayi iyi becerdik” seklinde konustu.

11 yil sonra yeniden sahaya çiktigi TFF 1.Lig’de ilk hafta karsilasmasinda Ümraniyespor’u konuk eden Kocaelispor 3-0 maglup oldu. Maçin ardindan teknik adamlar basin toplantisinda degerlendirmede bulundu. Kocaelispor Teknik Direktörü Mustafa Resit Akçay, “Kötü goller yedik, kötü oynamadik. Düsündügümüzün bir kismini uygulayamamis olabiliriz. Taraftarimiz sabirsiz biraz. Onlar iyi seyleri gördükleri için hep takimlarindan iyi seyler bekliyorlar. Hakli olarak da biraz sinirlendiler. Oyunda güzel seyler ürettik ama çok kötü goller yedik. Bölgesel oynama ve taktik davranislari yeniden gözden geçirecegiz” dedi.



Recep Uçar: “Ofansif anlamda memnun degilim”

Ümraniyespor Teknik Direktörü Recep Uçar, “Kocaelispor gibi zor bir deplasmanda çok farkli bir hikayelerin olugu maçi kazanip 3 puan almak çok güzel. Oyuncularimi tebrik ediyorum. Teknik anlamda enteresan bir maçti. 4. dakikada buldugumuz gol sonrasi kendi oyunumuzu oynayabilecegimiz maç olacagini düsünürken golden sonra ilk 45 dakika sadece savuma yapan, hücum anlaminda istediklerini yerine getiremeyen takim vardi. Bu beni çok memnun etmedi. 52. dakikada 10 kisi kaldik. Kenar toptan buldugumuz golle 2-0 oldu. Iyi direniyoruz. Oyuncu degisikligi yaparken duran toptan buldugumuz golle 3-0 öne geçtigimiz, ofansif anlamda memnun olmadigim bir maç. Ümraniyespor olarak birinci amacimiz iyi futbol izlettirmek. Bununla alakali iyi örnekler vermedik. Maçin hikayesi olarak da 40 dakika 10 kisi, son 15 dakikayi 9 kisi oynayan, ciddi mücadele ortaya koyan oyuncularim vardi. Eksik oynamayi iyi becerdik. Pek pozisyon vermedik” seklinde konustu.

Kaynak: İHA