Kayserispor'da Moraller Bozuk

Süper Lig’e maglubiyet ile baslayan Yukatel Kayserispor’da teknik direktör Yalçin Kosukavak’a tepkiler var. Yalçin Kosukavak, sari kirmizili takimda ikinci yenilgisini aldi.

Geçen sezon ligin 38.haftasindaki Denizlispor maçi ile Kayserispor serüvenine baslayan teknik direktör Yalçin Kosukavak çiktigi 6 maçta 2.yenilgisini aldi. Denizlispor galibiyeti sonrasinda oynanan 3 maçta beraberlik alinirken son Fenerbahçe maçi ve bu sezonun ilk maçi olan Altay müsabakasinda yenilgi alan Kayserispor’da teknik direktör Yalçin Kosukavak elestiriliyor.

Geçen sezon son maçta kümede kalmayi basaran ve bu sezon basari çitasini yüksek tutmak isteyen sari kirmizili takimin Altay maçinda sergiledigi futbol ve alinan sonuca tepkiler var. Kayserispor taraftarlari, sosyal paylasim sitelerinden teknik direktör Yalçin Kosukavak’a tepki gösterirken, yönetime de serzeniste bulunuyor. Kayserispor taraftari, geçen sezonlardaki yasanan sikintilarin bu sezon yasanmamasi için biran önce teknik direktör degisikligine gidilmesinden yana fikir beyan ediyor.

Yukatel Kayserispor, teknik direktör Yalçin Kosukavak yönetiminde çiktigi maçlarda su sonuçlari aldi:

Kayserispor-Denizlispor 6-3

Y.Malatyaspor-Kayserispor 1-1

Kayserispor-Gaziantep 0-0

Basaksehir-Kayserispor 0-0

Kayserispor-Fenerbahçe 1-2

Altay-Kayserispor 3-0

Kaynak: İHA