Karaman Açiklamasi 'Hanemize 3 Puan Yazilabilirdi'

Göztepe Teknik Direktörü Ünal Karaman, Antalyaspor maçinin ardindan, "Biten sonuca göre baktiginiz zaman maçin 90. dakikasindan sonra atilan golle alinan bir puan sevindirici olabilir ama bizim hanemize yazilan 3 puan da olabilirdi" dedi.

Göztepe, Süper Lig’in ilk haftasinda deplasmanda karsilastigi FT Antalyaspor ile 1-1 berabere kaldi. Maçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda konusan Karaman, ilk yari kisir bir müsabaka oldugunu belirtti.

Oyunun daha çok orta alanda oynandigini hatirlatan Karaman, “Bir penalti pozisyonu ve çalinan düdük, o golle içeriye maglup girdik. Ikinci yari savunmada, orta alanda ve hücumda daha iyi oynayarak, verilen mücadelenin karsiligini son dakikada atilan golle olsa da aldik. Golden sonra ben oyunculara kiyip da bir sey diyemiyorum. Çünkü ben insanimizi çok degerli görüyorum. Benim oyuncularim çok dürüst futbolculardir. Lütfen taraftarlar da agizlarindan çikanlari biraz daha dikkatli seçsinler. Bunlar bu memleketin çocuklari. Ilerleyen dönemlerde Milli Takim formalari giyecekler, giydiler de. Çok rica ediyorum. Sadece burasi için degil, tüm tribünler, tüm insanlarimiz için bu geçerli” diye konustu.



"Yorumculara birakiyorum"

Beraberlik golünden sonra tartisilan pozisyon hakkinda fazla konusmayacagini ifade eden Karaman, “Ben simdi o konuya girmeyecegim. Çünkü dedim ya ben kiyamiyorum. Keskeleri biraz daha fazla söylüyorum ama eminim ki futbol yorumculari pozisyonu daha net degerlendireceklerdir. Evet biten sonuca göre baktiginiz zaman maçin 90’uncu dakikasindan sonra atilan golle alinan bir puan sevindirici olmalidir ama bizim hanemize yazilan 3 puan da olabilirdi. Her seye ragmen oyuncularimin ilk oynadiklari 90 dakikada rakibe teslim olmadan, gayretli, istekli mücadeleleri, o armayi gururla tasimalari beni mutlu etti. Oyuncularima ayri ayri tesekkür ediyorum” açiklamasinda bulundu.

Kaynak: İHA