Erkan Sözeri Açiklamasi '5-6 Transfer Yapmamiz Gerektigi Ortaya Çikti'

Ligin ilk haftasinda Menemenspor’a maglup olduklari maçin ardindan konusan Büyüksehir Belediye Erzurumspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, 5-6 transfer yapip kadro derinligi olusturmalari gerektigini söyledi.

TFF 1. Lig’in ilk hafta maçinda Menemenspor’a 2-0 maglup olan Büyüksehir Belediye Erzurumspor’un teknik direktörü Erkan Sözeri, maçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda kötü bir maglubiyet aldiklarini söyledi.

Kadro derinlikleri olmamasindan yakinan Sözeri, “5-6 transfer yapmamiz gerektigi ortaya çikti. Oyuncularim elinden geleni yapti. Iyi mücadele ettiler. Kaptirdigimiz toplardan pozisyonlar verdik. Top bizdeyken iyi isler çikardik ama final bölümünde sikintilarimiz var” dedi.

Transfer ettikleri bazi futbolcularin henüz lisanslarini çikaramadiklarini ifade eden Sözeri, “Yeni transfer olan oyuncularimiz takima geç katildi, rakip bizden daha hazirdi. Rakibi tebrik etmek lazim. Sezonun ilk maçi da olsa hakeme bir seyler söylemek istiyorum. Dünyanin neresinde olursa olsun bu penalti ve sari karttir. Maç 0-0 idi ve maç baska yere gidebilecekti. Genç hakemlerin savunucusuyum ama bu tarz kritik hatalar bir camianin kaderiyle oynar. Hakem de izlesin o pozisyonu tekrar. Bazi hatalari vardi hos görülebilir ama penaltida hata yapmasi hos olmadi. Sezona böyle hatalarla baslarsak vay halimize” diye konustu.

Kaynak: İHA