Bursaspor-Adanaspor Maçinin Ardindan

Bursaspor Teknik Direktörü Mustafa Er: 'Birçok oyuncumuz takimlarinda kamp geçiremedi. Fiziksel olarak eksiklikler var, bizim için bir süre lazim. Bu süreyi minimum kayipla geçirmemiz gerekiyor' Adanaspor Teknik Direktörü Yilmaz Akbasli: 'Tecrübe oynayarak kazanilir, oyuncularimiz yeni oldugu için maç eksikligi vardi'

TFF 1. Lig'in ilk haftasinda Adanaspor ile 1-1 berabere kalan Bursaspor'un teknik direktörü Mustafa Er, sonuçtan dolayi üzgün olduklarini, yeni oyunculardan dolayi eksiklikler yasadiklarini söyledi.

Er, maçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda, ilk maçi kazanmak istediklerini, bireysel hatadan gol yediklerini ifade etti.

Çabuk reaksiyon gösterip esitligi sagladiklarini ve baski kurduklarini vurgulayan Er, söyle konustu:

"Bazi eksikliklerimiz vardi, devre arasindaki degisikliklerle daha baskili oynamayi düsünüyorduk. Üçüncü bölgede çok zayif kaldik. Üretkenligimiz hiç yoktu, rakibe pozisyon vermedik ama biz de pozisyona giremedik. Yeni bir takimiz, yeni arkadaslarimiz var. Fiziksel hazirligimiz çok iyi degil, Erzurumspor maçina kadar bu süreci çok iyi degerlendirecegiz. Birçok oyuncumuz takimlarinda kamp geçiremedi. Fiziksel olarak eksiklikler var, bizim için bir süre lazim. Bu süreyi minimum kayipla geçirmemiz gerekiyor. Araya kadar maksimum puani almaya çalisacagiz. Oyuncularin birbirini tanimasi 8. 9. haftalari bulacak."

- "Oyuncularimiz yeni oldugu için maç eksikligi vardi"

Adanaspor Teknik Direktörü Yilmaz Akbasli ise iki tarafin da genç ve dinamik bir yapiya sahip oldugunu söyledi.

Iki tarafa da maçin gidip geldiginin altini çizen Akbasli, "Tecrübe oynayarak kazanilir, oyuncularimiz yeni oldugu için maç eksikligi vardi. Eksikler giderilince takim daha mükemmele dogru gidecek. Takimi üst siralara tasimak için elimizden geleni yapacagiz, Adana’ya da bu yakisir." dedi.

Kaynak: AA