Basketbolcu David Kravish, Galatasaray'daki Kariyerinden Umutlu Açiklamasi

'Galatasaray benim kariyerim için çok önemli bir asama ve ileriye atilmis bir adim. Kültürel olarak çok zengin ve basarili bir kulüp. Dolayisiyla burada oldugum için çok mutluyum'

Galatasaray Erkek Basketbol Takimi'nin yeni transferi David Kravish, sari-kirmizili takima gelmesinin kariyeri açisindan önemli bir adim oldugunu söyledi.

Kravish, Galatasaray Televizyonu’na yaptigi açiklamada, "Galatasaray benim kariyerim için çok önemli bir asama ve ileriye atilmis bir adim. Kültürel olarak çok zengin ve basarili bir kulüp. Dolayisiyla burada oldugum için çok mutluyum. Çalismalara bir an önce baslamak için sabirsizlaniyorum." dedi.

Transferinin açiklanmasindan sonra sosyal medyada büyük bir Galatasaray taraftar toplulugunun kendisini tebrik ettigini hatirlatan Kravish, "Benim için güzel duygularini ifade ettiler. Bu da aslinda ne kadar büyük bir kulübe geldigimin göstergesi oldu. Umarim bu sene onlarla tanisip onlarin önünde oynayabilirim. Bunun için çok heyecanliyim." ifadelerini kullandi.

Istanbul'da olmaktan da mutluluk duydugunu kaydeden ABD'li basketbolcu, "Buraya gelmeden önce herkes Istanbul’un ne kadar güzel bir sehir oldugunu söyledi. Bu güzel sehri kesfetmek için sabirsizlaniyorum." degerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: AA