Adana Demirspor-Fenerbahçe Maçinin Ardindan

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira: '3 puanla baslamak çok önemliydi gerçekten çok mutluyum takim ve taraftarlarimiz adina'.

Süper Lig'in 2021-2022 sezonunun ilk haftasinda deplasmanda Adana Demirspor'u 1-0 yenen Fenerbahçe'nin teknik direktörü Vitor Pereira, "3 puanla baslamak çok önemliydi gerçekten çok mutluyum takim ve taraftarlarimiz adina." dedi.

Pereira, karsilasmanin ardindan düzenlenen basin toplantisinda, gerçekten kendileri adina çok zor bir maç oynadiklarini belirtti.

Ev sahibi takim için çok iyi bir atmosfer oldugunu ifade eden Pereira, sunlari söyledi:

"Bizim de hafta içi bazi problemlerimiz oldu, maç sirasinda da bazi problemler yasadik ama ilk yari kalitemizi ortaya koyduk. Ama bizde eksik olan bir sey vardi. Ilk yarida ritmi ve topu korumayi biraz daha iyi becermemiz gerekiyordu. Oyun çok fazla geçis oyununa döndü öyle olunca da oyunu kontrol etmek bir zordu açikçasi."

Ikinci yarida ellerindeki tek forvetin sakatlanarak oyundan çikmak zorunda kaldigini animsatan Pereira, "Ama gerçekten takim ruhunu çok iyi bir sekilde sahaya yansittik. Böyle anlarda sahada birlik olmaniz gerekir. Çok çalismaniz gerekir. Bazen sahada aci çekmeniz gerekir, fedakarlik yapmaniz gerekir. 3 puanla baslamak çok önemliydi gerçekten çok mutluyum takim ve taraftarlarimiz adina." diye konustu.

Kaynak: AA