Tuzlaspor-MKE Ankaragücü Maçinin Ardindan

Tuzlaspor Teknik Direktörü Ugur Tütüneker: 'Iyi futboldan dolayi mutluyum' MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Mustafa Dalci: 'Istedigimiz futbolu oynayamamamiza ragmen buradan 1 puan almak bizim için önemli'.

TFF 1. Lig'in ilk haftasinda konuk ettikleri MKE Ankaragücü ile 1-1 berabere kalan Tuzlaspor'un teknik direktörü Ugur Tütüneker, 1 puan almalarina ragmen ortaya koyduklari futbolu begendigini söyledi.

Vefa Stadi'nda oynanan maçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda açiklamalarda bulunan Tütüneker, sezona hem antrenman hem de transferler bakimindan geç basladiklarini dile getirdi.

Zamana ihtiyaçlari oldugunu aktaran Tütüneker, "Çocuklar inanilmaz bir mücadele ortaya koydu. Kendilerini tebrik ediyorum. Iyi bir futbol oynadik. Ilerideki baskilarimiz yerindeydi. Antrenmanlarda yaptigimiz seylerin meyvesini bu maçta aldik. Gelismeye devam etmek istiyoruz. Insallah önümüzdeki haftalarda girdigimiz pozisyonlari gole çeviririz. Iyi futboldan dolayi mutluyum." diye konustu.

- Mustafa Dalci: "Buradan 1 puan almak bizim için önemli"

MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Mustafa Dalci ise dirençli bir takima karsi istediklerini yapamadiklarini ve buna ragmen aldiklari 1 puanin önemli oldugunu söyledi.

Yeni bir takim kurduklarini anlatan Dalci, "Ligin ilk maçi olmasi ve yeni bir takim olmamiz baslangiç için önemli. Ritmi yakalamak belli haftalari buluyor. Yeni bir takimsaniz içeride bazi seyleri organize etmek için zamana ihtiyaç duyuyorsunuz." ifadelerini kullandi.

Istedikleri futbolu oynayamadiklarini belirten Dalci, "Deplasmanda iyi ve dirençli bir takima karsi oyuncularimin iyi mücadele ettigini düsünüyorum. Pas oyununu ve topun bizde kalmasini ön plana almistik. Oyunu tutabilsek, pas trafiginde özgüvenli ve sakin kalabilseydik düsündügümüz 3 puani alabilirdik. Istedigimiz futbolu oynayamamamiza ragmen buradan 1 puan almak bizim için önemli." diyerek sözlerini tamamladi.

Kaynak: AA