Çagdas Atan Açiklamasi 'Güçlü Oyunu Gördükten Sonra Hedef Koyabiliriz'

Alanyaspor Teknik Direktörü Çagdas Atan, Medipol Basaksehir maçinin ardindan, “Takim olup, fiziksel olarak yüzde yüze yaklasip güçlü oyunu gördükten sonra hedef koyabiliriz“ diye konustu.

Süper Lig’in ilk haftasinda Alanyaspor deplasmanda Medipol Basaksehir’i 1-0 maglup etti. Maçin ardindan basin toplantisinda konusan Alanyaspor Teknik Direktörü Çagdas Atan, ilk yarida gerçekten iyi bir oyun oynadiklarini ifade ederek, “Takimim son bir hazirlik maçi oynamisti Konyaspor’la. Orada iyi görüntü vermemistik ama takimim bu maçin ilk yarisi gerçekten kampta gördügümüz, çalistigimiz ve her parçayi dogru oynayan görüntü verdi. Ikinci yaridaki oyunda fizik kalitesinin hazir olmadigi, yeni katilan oyuncular, geç gelenler, sakatlanan oyuncular oldu. O yüzden fizik olarak yüzde yüz olmadigimiz için ikinci yari bekledik. Alanyaspor olarak maçlari böyle bitiremeyiz. Ama ilk yaridaki oyunu 70, 80 dakikaya yayabilirsek, bu sene rekabetçi ve marka degeri yüksek bir Alanyaspor izletecegiz. Ilk yaridaki oyun ve reaksiyon için oyuncularima tesekkür ediyorum“ dedi.



“Güçlü oyunu gördükten sonra hedef koyabiliriz“

Takimin hedefleri hakkinda konusan Atan, “Daha hedef konusmadik su an, bu kadar degisimin üstüne hedef koymak hayalcilik olur. Suan zirveyi zorlayacagiz falan demek hayal olur. Beklentileri yükseltiriz, bunu yapmaya ihtiyacimiz yok ve lehimize olan durum degil. Amacimiz yeni gelen oyunculardan sonra özellikle milli aradan sonra daha bir takim olup, fiziksel olarak yüzde yüze yaklasip güçlü oyunu gördükten sonra hedef koyabiliriz. Suan hedef koyacak durum yok“ ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA