Basaksehir-Alanyaspor Maçinin Ardindan

Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Çagdas Atan: 'Ilk yaridaki oyunu 7080 dakikaya yayabilirsek, bu sene rekabetçi ve marka degeri yüksek bir Alanyaspor izletecegimizi düsünüyorum'.

Süper Lig'in ilk haftasinda deplasmanda Medipol Basaksehir'i 1-0 maglup eden Aytemiz Alanyaspor'un teknik direktörü Çagdas Atan, fizik gücü olarak tam hazir olmadiklarini ancak buna ragmen galibiyete uzandiklarini söyledi.

Basaksehir Fatih Terim Stadi'nda oynanan karsilasmanin ardindan düzenlenen basin toplantisinda açiklamalarda bulunan Çagdas Atan, "Konyaspor ile oynadigimiz hazirlik maçinda çok iyi bir görüntü vermemistik ama takimim bu maçin ilk yarisi gerçekten kampta gördügümüz, çalistigimiz ve her parçayi dogru oynayan görüntüsünü verdi. Ikinci yaridaki oyunda düsüs yasadik. Fizik kalitemiz tam hazir degildi, geç gelenler oldu, Kovid-19 sorunu yasayan oyuncularimiz oldu. Fizik olarak yüzde yüz degildik. Ikinci yari beklemeyi tercih ettik. Alanyaspor olarak maçlari böyle bitiremeyiz. Ama ilk yaridaki oyunu 70-80 dakikaya yayabilirsek, bu sene rekabetçi ve marka degeri yüksek bir Alanyaspor izletecegimizi düsünüyorum. Ilk yaridaki oyun ve reaksiyon için oyuncularima tesekkür ediyorum." ifadelerini kullandi.

Atan, "Bu sezon Avrupa kupalari hedefiniz var mi?" sorusuna ise, "Daha hedef konusmadik. Bu kadar degisimin üstüne hedef koymak hayalcilik olur. Su an zirveyi zorlayacagiz falan demek hayal olur. Beklentileri yükseltiriz, bunu yapmaya ihtiyacimiz yok ve lehimize olan durum degil. Amacimiz yeni gelen oyunculardan sonra özellikle milli aradan sonra daha bir takim olup, fiziksel olarak yüzde yüze yaklasip güçlü oyunu gördükten sonra hedef koyabiliriz. Su an hedef koyacak durum yok." yanitini verdi.

Kaynak: AA