TOBB Baskani Hisarciklioglu, Olimpiyat Sampiyonu Busenaz Sürmeneli'yi Kutladi

Türkiye Odalar ve Borsalar Birligi (TOBB) Baskani Rifat Hisarciklioglu, 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunlari'nda altin madalya kazanan milli boksör Busenaz Sürmeneli ile bir araya geldi.

Çesitli programlara katilmak üzere Trabzon'da bulunan Hisarciklioglu, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odasini ziyaret etti, Yönetim Kurulu Baskani Suat Hacisalihoglu, Meclis Baskani Sadan Eren ve meclis üyeleriyle görüstü.?

Hisarciklioglu, toplantinin son bölümünde, 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunlari'nda boks bransinda kadinlar 69 kilo finalinde Çinli rakibi Hong Gu'yu maglup ederek olimpiyat sampiyonu olan milli sporcu Busenaz Sürmeneli ve Boks Milli Takim Teknik Direktörü Cahit Süme ile bir araya geldi.

Busenaz Sürmeneli'nin basarisinin, ülkenin, Trabzon'un basarisi oldugunu belirten Hisarciklioglu, "Busenaz'in bundan sonra da ülkemizi temsil ederek bayragimizi yeniden göndere çekecegine inaniyorum. Basarilarinin devamini diliyorum." dedi.

Hisarciklioglu, Trabzonspor Kulübü sporcusu Busenaz Sürmeneli ve antrenörü Süme'yi kutlayarak, Cumhuriyet altini hediye etti.

Trabzonspor Kulübü Genel Sekreteri Ömer Sagiroglu da Hisarciklioglu'na, üzerinde adinin yazili oldugu "61" numarali Trabzonspor formasi ile kaskol takdim etti.

Kaynak: AA