MKE Ankaragücü Baskani Faruk Koca Açiklamasi 'Taraftarimiza Stat Kapilarinin Açilmasi En Büyük Sevincimizdir'

MKE Ankaragücü Baskani Faruk Koca, taraftar, futbolcu, teknik ekip ve yönetim olarak kenetlendiklerini ve takimin layik oldugu Süper Lig'e tekrar dönecegine inandiklarini belirtti.

Baskan Koca, TFF 1. Lig'de sezonun ilk haftasinda yarin deplasmanda karsilasacaklari Tuzlaspor maçi öncesinde taraftarlara yönelik açiklamalarda bulundu.

Yeni sezonun tüm camiaya hayirli ve ugurlu olmasini dileyen Baskan Koca, "Öncelikle, tribünlerimizde sizleri görecegimiz için heyecanliyiz. Pandemi sürecinde, 1,5 senedir bos statlarda oynamak, futbolun en atesli unsuru olan taraftarlardan mahrum kalmamiza sebep oldu. Simdi belli sartlar altinda olsa da taraftarimiza stat kapilarinin açilmasi en büyük sevincimizdir." dedi.

Sezon öncesinde bazi hakli ve haksiz elestirilere maruz kaldiklarini, her seye ragmen transfer yasagini kaldirdiklarini belirten Koca, sunlari kaydetti:

"Sezon öncesi kamplarina yetistirdigimiz 15 transferimizin hepsi sezona teknik ekibimiz tarafindan hazirlanmistir. Sürpriz bir transfer müjdesini de yasagi kaldirdigimiz gün, sizlerle paylasmistik. Bu konuda sizleri temin ederim ki; bu 16 transferin maliyeti gelecek dönemlerde hiçbir sekilde transfer yasagina söz konusu olmayacak. Ankaragücü'müzü asla tehlikeye atacak hamle yapmadik, kulübümüze zarar verme niyeti olan herkesin önüne geçtik. Amaçlarimizdan en önceliklisi her zaman Ankaragücü'nün menfaatlerini korumak oldu. Menfaatlerimizi korumaktan asla gocunmadik, gocunmayacagiz."

Baskan Koca, "Taraftar, futbolcu, teknik ekip ve yönetim olarak kenetlendik. Layik oldugumuz Süper Lig'e tekrar dönecegimize inaniyoruz. Dönerken de Ankaragücü'müzün sayginligina asla zarar verilmesine izin vermeyecegiz. Ankaragücü taraftarimizla, futbolcularimizla, teknik ekibimizle ve yönetimimizle hepimizindir. Ona layik oldugu gibi, kenetlendik, geliyoruz." ifadelerini kullandi.

Kaynak: AA