Maçin Ardindan

Eyüpspor Teknik Direktörü Zafer Turan: 'Biz iyi basladik. Insallah bunun sonu iyi olur' Gençlerbirligi Teknik Direktörü Metin Diyadin: 'Oyuna çok kötü basladigimizi düsünüyorum'

TFF 1. Lig'in ilk hafta açilis maçinda konuk oldugu Gençlerbirligi'ni 4-2 yenen Eyüpspor'un teknik direktörü Zafer Turan, alinan sonucun kendilerini mutlu ettigini söyledi.

Karsilasmanin ardindan düzenlenen basin toplantisinda konusan Zafer Turan, "Bizim için skor anlaminda rahat gibi gözükse de çok kolay bir maç olmadi. Çünkü karsimizda çok köklü bir camia var. Gençlerbirligi sampiyonlugun en büyük adaylarindan biri. Ona göre planlarimizi yapmistik. Mutluyuz. Lig çok uzun bir maraton. Biz iyi basladik. Insallah bunun sonu iyi olur. " diye konustu.

- Diyadin: "Oyuna çok kötü basladigimizi düsünüyorum"

Gençlerbirligi Teknik Direktörü Metin Diyadin, "On gün önce takima katilan oyuncularimiz var ve takimla beraber oynatiyoruz." seklinde konustu.

"Kornerden ve taçtan enteresan goller yedik." diyen Diyadin, "Süreç içinde hem oyuncular bir arada oynadikça hem de iki üç takviye yapinca Gençlerbirligi takiminin iyi bir ekip olacagini düsünüyorum. Mücadelelerinden memnunum ama oyuna çok kötü basladigimizi düsünüyorum. Daha sonraki bölümde de söyledigim gibi oyunda tutunabilmek için her seyi yaptik." degerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: AA